Ούτε και ο πιο αρρωστημένος νους δεν μπορεί να συλλάβει τον εφιάλτη που βίωσε η 17χρονη Brittanee Drexel, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η 17χρονη απήχθη το 2009. Το νεαρό κορίτσι έπεσε θύμα απανωτών βιασμών από τους απαγωγείς της οι οποίοι όταν είδαν ότι η υπόθεση λαμβάνει μεγάλη διάσταση στα ΜΜΕ, την σκότωσαν και για να εξαφανίσουν το πτώμα της την πέταξαν στους αλιγάτορες.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας προσέφεραν αμοιβή 25 χιλ. δολάρια για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εξαφάνιση
Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας προσέφερε αμοιβή 25 χιλ. δολάρια για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την εξαφάνιση. Η Brittanee Marie Drexel είχε πάει για μπάνιο σε άλλη περιοχή από αυτή που έμενε χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της.
Την τελευταία φορά την είδαν να βγαίνει από το ξενοδοχείο που έμενε μια φίλη της. Έμεινε δέκα λεπτά και έφυγε
Την τελευταία φορά που είδαν ζωντανή την άτυχη νέα ήταν να βγαίνει από το ξενοδοχείο που έμενε μια φίλη της στο Myrtle Beach. Εκεί έμεινε δέκα λεπτά και έφυγε. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας κρατούμενος που εκτίει την ποινή του σε φυλακή των ΗΠΑ αποκάλυψε σε έναν πράκτορα του FBI ότι είχε δει την κοπέλα να κρατείται «φυλακισμένη» από τα μέλη μιας συμμορίας.

Μάλιστα η κοπέλα προσπάθησε δύο φορές να αποδράσει αλλά και τις δύο φορές δεν τα κατάφερε, καθώς ένα μέλος της συμμορίας τη χτύπησε με όπλο. Λίγο μετά, ο ίδιος ανέφερε πως είδε τα μέλη της συμμορίας να μεταφέρουν το πτώμα της προκειμένου να το ξεφορτωθούν.

Δύο από τα μέλη της συμμορίας
Δύο από τα μέλη της συμμορίας. Ο Brown (δεξιά) βρίσκεται στη φυλακή για άλλη υπόθεση και αποκάλυψε στις αρχές την εφιαλτική υπόθεση εμπλέκοντας τον Taylor (αριστερά).

Το πτώμα της δεν βρέθηκε όμως ποτέ, με αποτέλεσμα αρκετοί μάρτυρες να υποστηρίξουν ότι το είχαν πετάξει στους αλιγάτορες προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη της.

Μεταξύ των βασικών πρωταγωνιστών της απαγωγής ήταν και ένας 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη για μια ληστεία αλλά αφέθη ελεύθερος.

Πηγή:   

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here