Εάν πιστεύετε ότι είστε καλοί στις μιμήσεις ζώων μάλλον δεν έχετε ακούσει τον Ουίλιαμ Γιάφτα από το Κέιπ Τάουν. Ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του, “Ο άνθρωπος της φωνής των ζώων” και καταφέρνει να μιμείται άψογα τους ήχους τουλάχιστον 11 ζώων.
Μιμείται τόσο καλά τις φωνές ζώων, που κάποιοι πιστεύουν πως βρίσκονται στη ζούγκλα ή σε κάποιο κοτέτσι.

Πότε μετατρέπεται σε πετεινό, πότε σε γάιδαρο, πότε γαβγίζει σαν σκύλος, πότε μιμείται τον παπαγάλο και πότε νιαουρίζει σαν γάτα. Όπως λέει ο ίδιος, «το μυστικό μου είναι ότι κάνω εξάσκηση κάθε μέρα».

Ο κ. Γιάφτα είναι καλλιτέχνης του δρόμου. Τριγυρνάει σε όλους τους δρόμους του Κέιπ Τάουν κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις άψογες μιμήσεις του.
Δεν το ξεκίνησε όμως για διασκέδαση.
Όπως εξήγησε σε ένα βίντεο το περασμένο καλοκαίρι για την εφημερίδα Daily Sun, τη μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα της Νότιας Αφρικής, άρχισε τις μιμήσεις επειδή ήταν άνεργος και χρειαζόταν τα χρήματα για να συντηρήσει την οικογένειά του.

Σήμερα συνεχίζει τις μιμήσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συλλέγει χρήματα για να βοηθήσει τα παιδιά του δρόμου σε όλο Κέιπ Τάουν. Το βίντεο με τη μικρή «επίδειξη» του έχει γίνει πολύ γρήγορα viral στα social media.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here