Οι  ιστορίες γύρω από τη ζωή του του David Bowie, συνεχίζουν να διαρρέουν στο ίντερνετ και να αποκαλύπτουν πτυχές του, που λίγοι γνώριζαν.

Η πιο πρόσφατη από αυτές έρχεται από τον Mark Saunders, τον θρυλικό παραγωγό και μηχανικό ήχου διάσημων συγκροτημάτων όπως οι The Cure, Depeche Mode, Siouxsie & The Banshees και φυσικά του David Bowie. Ο Saunders ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο που περιέχει ανέκδοτες ηχογραφήσεις του Bowie να κάνει καταπληκτικές μιμήσεις γνωστών μουσικών όπως ο Bruce Springsteen, ο Neil Young, ο Bob Dylan, ο Iggy Pop και ο Tom Waits.

Ο Bowie έκανε τις μιμήσεις στα West Side Studios του Λονδίνου τον Αύγουστο του 1985, ανάμεσα στα διαλείμματα της ηχογράφησης του soundtrack για την ταινία «Absolute Beginners». Ο Saunders πρόλαβε να καταγράψει τον Bowie να μιμείται για πλάκα τους συναδέλφους του και κρατούσε την κασέτα με την ηχογράφηση μυστική εδώ και 30 χρόνια. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του εμβληματικού καλλιτέχνη που βύθισε τον κόσμο σε πένθος, ο παραγωγός αποφάσισε να δημοσιεύσει την ηχογράφηση για να αποκαλύψει στο κοινό μία ακόμα πλευρά του Bowie -αυτή του ξεκαρδιστικού μίμου.

«Είναι υπέροχο να βλέπεις όλες αυτές τις καταπληκτικές ιστορίες ανθρώπων που έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα από τη συνεργασία τους μαζί του», γράφει ο Saunders στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube. «Και νιώθω πολύ τυχερός που είμαι ένας από αυτούς».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here