Μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, ο Πάνος Κατσιμίχας θέλησε να «αγγίξει» με την καλλιτεχνική του ευαισθησία τις καρδιές μας μέσα από τον «Ευτυχισμένο Πρίγκιπα» του Όσκαρ Ουάιλντ.

Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί ουσιαστικά μια ευχή του καλλιτέχνη για τις καλύτερες μέρες που ίσως μας περιμένουν. Με αυτό τον τρόπο υπενθυμίζει ότι κάποτε ο κόσμος ευχόταν, ήλπιζε και ονειρευόταν.
https://youtu.be/sWnAR6eIg6Y

Όπως έγραψε: «Φίλες και φίλοι σας φιλώ και σας στέλνω τραγουδιστά τον «Ευτυχισμένο Πρίγκιπα» του Όσκαρ Ουάιλντ. Μια παράξενη, παλιά ιστορία που δεν ξεχάστηκε, κι ακόμα την ψιθυρίζουν οι χειμώνες από γενιά σε γενιά. Οι άγριοι χειμώνες που παραδόξως αγαπούν τα παραμύθια και σέβονται τη νοσταλγία. Μακάρι αυτό που σας στέλνω, να μοιάζει με κάρτα χριστουγεννιάτικη, όπως εκείνες οι πολύχρωμες που όταν τις άνοιγες έπαιζαν μουσική. Εκείνες που στέλναμε κάποτε, όταν ακόμα γράφαμε με το χέρι… και πιστεύαμε πως, δεν μπορεί…
Όσο περνούν τα χρόνια, ο κόσμος θα γίνεται και λίγο καλύτερος. Ας είναι… Σε πείσμα ετούτων των φονιάδων καιρών, ανάβω το δεντράκι δίπλα από το παράθυρο και εύχομαι καλά Χριστούγεννα και κουράγιο σε όλους μας».

Πάνος Κατσιμίχας
Δεκέμβριος 2015

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here