Γνωρίστηκαν το 1987 από ένα τυχαίο λάθος στο τηλέφωνο. Δύο χρόνια μετά ήταν ζεγάρι και μετακόμισαν στην Αθήνα. Αισθάνονταν τυχεροί που ήταν καλοκαίρι και μπορούσαν να αγοράσουν με τα ελάχιστα χρήματα που είχαν ένα σεντόνι. Το ζευγάρι αγαπήθηκε, απέκτησε ένα γιο αλλά στην πορεία χώρισε. Σήμερα ο καθένας έχει μία πετυχημένη καριέρα στον χώρο της  μουσικής και κρατάνε πολύ καλή φιλική σχέση

theofanousΗ Εύη Θεοκλέους γνώρισε τον Γιώργο σε ηλικία 19 ετών από μία σύμπτωση. Ο νεαρός συνθέτης και στιχουργός, είχε ζητήσει από έναν φίλο του να τον φέρει σε επαφή με μια τραγουδίστρια για να ηχογραφήσουν κάποια κομμάτια που είχε γράψει.

Ο φίλος του έδειξε μία φωτογραφία με δύο κοπέλες. Ο Θεοφάνους διάλεξε την… άλλη! Αλλά από λάθος το στούντιο τηλεφώνησε στην Ευρυδίκη.

Το 1989, το τηλέφωνο των δύο νεαρών καλλιτεχνών χτύπησε με σκοπό να τους αλλάξει τη ζωή.

Ο Λεωνίδας Μαλένης ανακοίνωσε το ενδιαφέρον του γνωστού παραγωγού Φίλιππου Παπαθεοδώρου για τη φωνή της Ευρυδίκης, αλλά και για τα τραγούδια του Θεοφάνους.

Έτσι, στις 4 Μαϊου, ετοίμασαν τις βαλίτσες τους κι από την Αμερική βρέθηκαν στην Αθήνα. Μέχρι να τα καταφέρουν βέβαια και να γίνουν γνωστοί, πέρασαν δύσκολα.

Ο γνωστός σήμερα συνθέτης θυμάται πως «Ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι δηλαδή, γιατί είχαμε χρήματα να αγοράσουμε μόνο σεντόνια και όχι πάπλωμα».

Το 1992, η Ευρυδίκη πήρε μέρος στη Eurovision με το τραγούδι «Ταιριάζουμε», σε στίχους του αγαπημένου της συντρόφου. Και οι δύο εκπροσωπούσαν την ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Κύπρο, παίρνοντας την ενδέκατη θέση. Από τότε η καριέρα τους απογειώνεται και οι δύο νέοι αποφασίζουν να ολοκληρώσουν τη σχέση τους με τα δεσμά του γάμου.

evridiki theofanous

Ο γάμος τους διήρκησε δέκα χρόνια και μαζί απέκτησαν έναν γιο. Το 2002, πήραν διαζύγιο αλλά από τότε κρατάνε πολύ καλές φιλικές επαφές. Ο Γιώργος Θεοφάνους, μετά τον χωρισμό τους έγραψε το «Έλα να με τελειώσεις», το οποίο ερμήνευσε ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε το ρετρό βίντεο από τον γάμο τους 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here