Ο νεαρός Τρόι Άλμπερτ Κάνκλ σκότωσε και έκλεψε έναν ανυποψίαστο άνδρα που μπήκε στο αμάξι του. Μετά τη δολοφονία, άρχισε να τραγουδά τους στίχους «Another day, another death, another sorrow, another breath» από το τραγούδι “No Remorse” των Metallica. Το τραγούδι αναφερόταν στους στρατιώτες εν καιρώ πολέμου που δεν νιώθουν ενοχές όταν σκοτώνουν. Όπως φαίνεται, ούτε ο Κανκλ ένιωσε τύψεις μετά τη δολοφονία.

Για 13 δολλάρια
Τον Αύγουστο του 1984, ο δεκαοχτάχρονος Τρόι μαζί με την παρέα του επέστρεφαν από το Σαν Αντόνιο στο Κόρπους Κρίστι του Τέξας. Οι τέσσερις μεθυσμένοι νέοι που είχαν κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών, τριγύριζαν με το αμάξι για να βρουν το ανυποψίαστο θύμα που θα έκλεβαν.

Ο  Τρόι Άλμπερτ Κανκλ καταδικάστηκε σε θάνατο για δολοφονία

Στο δρόμο τους βρέθηκε ο Στίβεν Χόρτον. Οι νεαροί προσφέρθηκαν να τον πάνε σπίτι και εκείνος δέχτηκε. Όταν μπήκε στο αμάξι, ένας από την παρέα, ο Ράσελ Στάνλεϊ, σημάδεψε τον Χόρτον στο κεφάλι και του ζήτησε το πορτοφόλι του. Εκείνος αρνήθηκε να το δώσει.
Ο Κανκλ παρενέβη και είπε στο φίλο του να τον σκοτώσει. Ο Ράσελ όμως, που είχε το πιστόλι μόνο για εκφοβισμό, θεώρησε πως δεν ήταν απαραίτητο να φτάσουν στα άκρα. Ο Κανκλ το άρπαξε από χέρια του και πυροβόλησε τον Χόρτον στο κεφάλι.
Μετά τη δολοφονία, έσπρωξε το νεκρό σώμα του θύματος έξω από το αμάξι και κράτησε το πορτοφόλι του. Είχε μέσα 13 δολάρια, αλλά δεν ήταν ο πραγματικός λόγος της δολοφονίας.
Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο Κανκλ όταν σκότωσε τον Χόρτον άρχισε να τραγουδά τους στίχους από το τραγούδι “No Remorse” των Metallica «Μία άλλη μέρα, ένας άλλος θάνατος, μία άλλη θλίψη, μία άλλη πνοή» και είπε στους φίλους του ότι η δολοφονία ήταν κάτι το όμορφο.
Ο Τρόι Κανκλ καταδικάστηκε σε θάνατο. Λίγο πριν πεθάνει από θανατηφόρα ένεση τον Ιανουάριο του 2005, ζήτησε συγχώρεση από την οικογένεια του θύματος. Προφανώς το “No Remorse” που σημαίνει «Χωρίς Τύψεις» δεν τον εξέφραζε πια. Ίσως επειδή υπήρχαν πλέον και consequences….δηλαδή συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο κατά συρροή δολοφόνος που συνελήφθη από ένα σκίτσο. Υποστήριξε ότι σκότωσε περισσότερους από 70 ανθρώπους, αλλά ο δικαστής απάντησε ότι «εμπαίζει το δικαστήριο». Καταδικάστηκε σε θάνατο για 22 δολοφονίες…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here