Την σκότωσε κι έπειτα την πέρασε από μηχανή κιμά. Ο Τούρκος Μουσταφά Ερτούρκογλου, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στην αίθουσα του δικαστηρίου το χρονικό της δολοφονίας της γυναίκας του τον περασμένο Νοέμβριο.
Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Τζεμιλέ Ερτούρκογλου, η οποία όταν δολοφονήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2018, βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της. Ο κατηγορούμενος έκανε το δικαστήριο να «παγώσει» περιγράφοντας πως μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, την τεμάχισε και την πέρασε από μηχανή του κιμά.

Δικαιολόγησε την πράξη του υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του τον είχε απατήσει. Όταν το έμαθε, την κάλεσε στο σπίτι με την ευκαιρία της επετείου του γάμου τους για να της δώσει δώρο, της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι, την τεμάχισε και την έριξε σε μηχανή του κιμά. Ένα κομμάτι του πτώματος το έριξε στα σκουπίδια και άλλο το έθαψε στο νεκροταφείο της πόλης, όπως είπε.

Ο δικαστής δήλωσε πως κι ο ίδιος ενοχλήθηκε από αυτά που άκουσε, ενώ η αδελφή του θύματος απαίτησε να επιβληθεί η πιο βαριά ποινή στον δράστη.

Μία κοντινή φίλη της Τζεμιλέ κατέθεσε ότι η άτυχη γυναίκα ήθελε να χωρίσει διότι ο σύζυγός της ασκούσε βία εναντίον της, αλλά και εξαιτίας χρεών. Στη δίκη συμμετείχαν 40 γυναίκες δικηγόροι, εκπροσωπώντας δικηγορικά γραφεία που στηρίζουν τα δικαιώματα γυναικών.

Η πρώτη ακροαματική διαδικασία διήρκεσε τέσσερις ώρες και θα συνεχιστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here