Γεννήθηκε στο Παραλίμνι στις 24 Νοεμβρίου 1993, κόρη του Αδάμου και της Μαριάννας, ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι από πολύ νεαρή ηλικία.
Στα 9 της κέρδισε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό τραγουδιού, με το τραγούδι «Κακά Παιδιά» της Άννας Βίσση.
Μία από τις καλύτερες μαθήτριες του Λυκείου Παραλιμνίου, η ίδια δηλώνει πως μικρή δεν ήταν η πιο «όμορφη» κοπέλα του σχολείου.
Αντιθέτως, ήταν κοντή, με παραπάνω κιλάκια και σιδεράκια.

Σε ηλικία 16 ετών κι ενώ φοιτούσε στο Β’ Λύκειο Παραλιμνίου, ενθουσίασε τους κριτές του παιχνιδιού X’Factor, αλλά βγήκε πολύ πριν τον τελικό.
Αυτό δεν την εμπόδισε από το να κάνει μία πετυχημένη καριέρα.
Ο πρώτος της δίσκος «Καλοκαίρι στην Καρδιά» έγινε Χρυσός κι έτσι απογειώθηκε.
Απ’ εκεί και πέρα, συνέχισε να σημειώνει επιτυχίες.
Βέβαια, δεν θα άντεχε ποτέ να τραγουδήσει λαϊκά. Όπως είχε δηλώσει μικρή «Δεν θα μπορούσα να βγαίνω με το σκισμένο τζινάκι μου και τα t shirt μου για να τραγουδήσω λαϊκά, δεν γίνεται.. Όπως φυσικά δεν γίνεται ούτε να φορέσω κάτι άλλο και να μπω σε καλούπια τέτοια, θα αυτοκτονούσα!»
Στα 19 της εκπροσώπησε την Κύπρο με το «La la Love» κατακτώντας την 16η θέση.

Αν και ήθελε να σπουδάσει στην Αμερική, τελικά πέρασε στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, από το οποίο αποφοίτησε το 2015.

Το 2011, διορίστηκε νεαρή Πρέσβειρα για τα Δικαιώματα του Παιδού, από τον οργανισμό Hope for Children.
Είναι η Ήβη Αδάμου.

Διαβάστε επίσης στη ΜτΧ: Αναγνωρίζετε μια πασίγνωστη τραγουδίστρια σε παιδική ηλικία; Είναι η φωτογραφία που έστειλε σε ένα παιδάκι στην Ελλάδα για να το ευχαριστήσει για τη βοήθεια μετά την εισβολή. Πως βρέθηκαν 4 δεκαετίες μετά 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here