Το 1977, η Μαντόνα ήταν μία 19χρονη με υπέρμετρη φιλοδοξία και όνειρα, που πάσχιζε να πραγματοποιήσει. Είχε γραφτεί σε μία σχολή ζωγραφικής, αλλά τα παράτησε μετά από ένα χρόνο.

Κάποια στιγμή το 1977, φωτογραφήθηκε γυμνή απ’ το φωτογράφο Χέρμαν Κάλκενς. Πληρώθηκε με 10 δολάρια την ώρα.

Ο Κάλκενς αργότερα σχολίασε, ότι η νεαρή Μαντόνα του θύμιζε την Κλεοπάτρα.

Όταν έφθασε στη Νέα Υόρκη, το 1978, είχε πάνω της μόνο 37 δολάρια.

Ίσως από υπερβολική αισιοδοξία, ίσως κι από πολύ θάρρος, δε φοβήθηκε καθόλου τις κακουχίες.

Τον Οκτώβριο του 2013, η σταρ της ποπ εκμυστηρεύτηκε, ότι λίγο καιρό αφότου έφτασε στο «Μεγάλο Μήλο», τη βίασαν στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας, με την απειλή μαχαιριού.

Με το ίδιος θάρρος και αποφασιστικότητα που έχει επιδείξει σε όλη της τη ζωή, η νεαρή Μαντόνα κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το τραγικό γεγονός.

Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να ελπίζει και να παλεύει, για αυτό που ήθελε.

Ήταν σίγουρη ότι θα γινόταν η επόμενη Ντέμπι Χάρι, γιατί λάτρευε τη «μαύρη» μουσική και το στυλ των «μαύρων» καλλιτεχνών.

Μέχρι να καταφέρει να βρει την πρώτη της δουλειά στη «σόου μπιζ» το 1979, ως χορεύτρια με τον τραγουδιστή Πάτρικ Χερνάντεζ, έκανε ότι μπορούσε για να επιβιώσει.

Το 1985, η καριέρα της Μαντόνα είχε απογειωθεί. Τότε, οι γυμνές φωτογραφίες του ’77 βρέθηκαν στο επίκεντρο δικαστικής μάχης, όταν τα περιοδικά Penthouse και Playboy αγωνίζονταν και στα δικαστήρια ποιο θα τις δημοσιεύσει.

Το σίγουρο είναι ότι η ήδη σεξουαλική και προκλητική φιγούρα που προέβαλε η Μαντόνα, ωφελήθηκε από τις νεανικές φωτογραφίες. Την έκαναν να φαντάζει ακόμα πιο ατίθαση στα μάτια του κοινού.

mad14

 

mad7

 

mad9

 

mad5

 

mad8

 

mad2

 

mad6

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here