«-Πονάς;
– Μα γιατί έχεις τόσο βαρύ χέρι;
– Στα νιάτα μου έριχνα ακόντιο».
Αυτός ο διάλογος ακολούθησε μετά το χαστούκι που έριξε ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος στην Πάστα Φλώρα (Μαίρη Αρώνη), που ενώ τον αγαπούσε πολύ, φρόντιζε με τα νάζια και τα καπρίτσια της να του κάνει τη ζωή δύσκολη.

Ένα χαστούκι που όπως είπε η κινηματογραφική του κόρη, Τζένη Καρέζη, στην ταινία «Μια τρελή τρελή οικογένεια», άργησε 20 χρόνια να δώσει! Το χαστούκι που έφαγε η Μαίρη Αρώνη από τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο ήταν αληθινό.
Ο πόνος που ένιωσε ήταν τόσο δυνατός, που έφυγε έξαλλη από το γύρισμα απειλώντας ότι δεν θα ξαναγυρίσει.
O Φίνος της έστειλε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα για να ζητήσει συγνώμη για το ατυχές περιστατικό και να την πείσει να επιστρέψει στο πλατό την επόμενη μέρα.
Ο Παπαγιαννόπουλος στα νιάτα του δεν έριχνε ακόντιο, αλλά σίγουρα είχε πολύ βαρύ χέρι…

Γεγονός είναι ότι ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος είχε παραδεχτεί ότι τα χαστούκια που έριχνε στις συμπρωταγωνίστριες του ήταν αληθινά και πολλές φορές αισθανόταν άσχημα που αναγκαζόταν να τις πονέσει. Συνήθιζε μάλιστα να ζητά συγνώμη προκαταβολικά!

Με πληροφορίες από την επίσημη σελίδα της finos film

tainies-700x432
Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»:
Ποιον κορυφαίο Γερμανό ναζί, περιφρόνησε επιδεικτικά, ο Διονύσης Παπαγιανόπουλος;…

Οι 15 πιο εμπορικές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ποια είναι η ταινία έκπληξη που αγνοεί το κοινό; Ποιοι σκηνοθέτες είχαν το μυστικό της επιτυχίας και οι πρωταγωνιστές που έσπασαν ταμεία…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here