Με άδεια χέρια άφησε τους πρώην εραστές του, Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος, ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, με την περιουσία του, ύψους 97,6 εκατομμυρίων δολαρίων, να πηγαίνει όλη στην οικογένεια και στους φίλους του, σύμφωνα με τη διαθήκη του.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα πάει στις αδερφές του Μέλανι και Γιόντα, με μικρότερες μερίδες στον πατέρα του Κυριάκο και στους στενούς φίλους του και πρώην συνεργάτες του.

Ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ πέθανε στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ ανήμερα των Χριστουγέννων το 2016, σε ηλικία μόλις 53 ετών. Και σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, από τις 30 Μαΐου η περιουσία του μπορεί πλέον να διαιρεθεί, δύο χρόνια μετά τον θάνατό του. Μάλιστα η αδερφή του, Γιόντα, θα αποφασίσει ποιοι φίλοι του θα λάβουν ποια μέρη της περιουσίας του, αναφέρουν τα έγγραφα.

Μια πηγή δήλωσε στην Sun: «Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν αφοσιωμένος στον πατέρα του και στις αδερφές του, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τους φροντίσει. Είναι επίσης, μια υπέροχη χειρονομία που σκέφτηκε κάποιους από τους στενούς φίλους του. Αλλά τελικά τα άφησε όλα να τα κανονίσει η Γιόντα. Ήξερε ότι πάντα θα έκανε το σωστό».

Δεν παίρνουν τίποτα οι πρώην σύντροφοί του

Από την διαθήκη όμως απουσιάζουν αισθητά τόσο ο μακροχρόνιος σύντροφός του Κένι Γκρος όσο και ο τελευταίος του σύντροφος Φαντί Φαουάζ, που ήταν ζευγάρι με τον Τζορτζ Μάικλ από το 2012 μέχρι τον θάνατό του και ήταν αυτός που βρήκε το πτώμα του. Μάλιστα, είχε ξεσπάσει διαμάχη με την οικογένεια του τραγουδιστή επειδή αρνούνταν να φύγει από το αρχοντικό αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, παρά το γεγονός πως η διαθήκη αναφέρει ρητά πως το ακίνητο έχει περάσει στην αδελφή του Τζόρτζ, Μέλανι Παναγιώτου.

Πέρυσι, ο Φαουάζ έγραψε για το διάστημα που πέρασαν μαζί στην διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους. Όπως είπε: «Είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει 4 φορές, ενώ όταν βρισκόταν σε αποτοξίνωση προσπάθησε να μαχαιρωθεί 25 φορές. Ήθελε να πεθάνει και ήθελε να το ξέρει ο κόσμος. Νομίζω πως η ζωή σταμάτησε γι’ αυτόν πριν από πολύ καιρό».

Το φιλανθρωπικό του έργο θα συνεχιστεί

Ένα σημαντικό μέρος των προσωπικών του αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένου ενός πιάνου που κάποτε ανήκε στον Τζον Λένον, δόθηκε στο The Mill Charitable Trust, σύμφωνα με την διαθήκη του Τζορτζ Μάικλ. Επίσης, νωρίτερα φέτος, έργα από την ιδιωτική συλλογή έργων τέχνης του πουλήθηκαν έναντι 9 εκατομμυρίων λιρών σε δημοπρασία του οίκου Christie’s.

Κατά την διάρκεια της ζωής του, ο διάσημος τραγουδιστής ήταν γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο και φαίνεται πως αυτό θα συνεχιστεί και μετά τον θάνατό του με τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν στην δημοπρασία αλλά και την σπουδαία φιλανθρωπική δωρεά που είχε κάνει στην διαθήκη του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here