Δυο αδερφές χωρίς ηθικούς φραγμούς. Ένας αυστηρός πατέρας, που τις έκλεινε στο κελί της αγροτικής φυλακής όταν φορούσαν μίνι φούστες και χρησιμοποιούσαν μέικ απ. Μεγάλωσαν στο Γκουαναχουάτο του Μεξικό. Μέσα στην εφηβεία τους έμειναν ορφανές και «ανεξέλεγκτες». Με την περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους έφτιαξαν το δικό τους ράντσο, γνωστό και ως το «μπορντέλο της κόλασης».

Οι αδερφές Μαρία και Ντελφίνα ντε Χεσούς Γκονζάλες, ήταν από τις πιο σεσημασμένες και αδίστακτες μαστροπούς, που έδρασαν τη δεκαετία 1950-1960.

Άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 100 νεκρές ιερόδουλες αλλά και τα έμβρυα από τις εγκυμοσύνες που τερμάτιζαν οι ίδιες, χτυπώντας με καδρόνια ή αφήνοντας τις κοπέλες νηστικές για εβδομάδες μέχρι να αποβάλλουν.

Την βοήθεια τους, με το ανάλογο τίμημα προσέφεραν άλλες δυο αδερφές.
Η Κάρμεν και η Μαρία Λουίζα. Όταν οι αρχές συνέλαβαν την Ζοζεφίνα Γκουτιέρεζ, παραδέχτηκε ότι εργαζόταν ως ιερόδουλη στο «μπορντέλο της κόλασης». Αποκάλυψε όλη τη φρίκη που έζησε μαζί με άλλες κοπέλες, κάποιες από αυτές ανήλικες και παρθένες προς πώληση.
Οι αδερφές Γκονζάλεζ, με πρόφαση ότι μπορούν να αποκαταστήσουν επαγγελματικά ανήλικες και ενήλικες κοπέλες φτωχών οικογενειών τις έπαιρναν από τις οικογένειες τους με την συγκατάθεση των γονέων και για μικρά διαστήματα τις έστελναν να κάνουν θελήματα σε σπίτια που είχαν ανάγκη από οικιακές βοηθούς.

Παράλληλα, τις προωθούσαν σε πλούσιους πελάτες. Οι ανήλικες παρθένες ήταν αυτό που ζητούσαν περισσότερο.

Αν κάποιες κοπέλες δεν άντεχαν τις σκότωναν. Τις χτυπούσαν μέχρι θανάτου και τις έθαβαν στο υπόγειο του σπιτιού. Την ίδια τύχη είχαν σε κάποιες περιπτώσεις και πλούσιοι πελάτες που επισκέπτονταν τον οίκο ανοχής. Όταν κάποια από τις κοπέλες έμενε έγκυος την κλείδωναν σε ένα δωμάτιο χωρίς φαγητό και νερό μέχρι να αποβάλλει από την ασιτία. Αν δεν απέδιδε αυτή η μέθοδος τις χτυπούσαν μέχρι θανάτου.

Όταν η αστυνομία συνέλαβε τις Γκονζάλεζ ανακάλυψε στο υπόγειο του οίκου ανοχής τουλάχιστον 90 πτώματα σε αποσύνθεση, μέσα σε αυτά και έμβρυα.

Οδηγήθηκαν στη φυλακή, μαζί με τις βοηθούς τους. Η Κάρμεν τρελάθηκε από φόβο, οι γιατροί που την εξέτασαν διεπίστωσαν ότι η γυναίκα ζούσε μέσα στην παράνοια. Από τις Γκονζάλεζ, η Ντελφίνα πέθανε από καρκίνο στο κελί της. Την ανακάλυψαν την επόμενη ημέρα, ενώ αρουραίοι είχαν κατακρεουργήσει το πρόσωπο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η πρώτη γυναίκα κατά συρροή δολοφόνος στην Ελλάδα ήταν η «δηλητηριάστρια της Μάνης». Σκότωσε με παραθείο 4 συγγενείς της, ανάμεσά τους και τον 5χρονο ανιψιό της. Καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here