Στα 56 του χρόνια, ο Τζιμ Κάρρεϊ έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είτε με το ταλέντο του στην ηθοποιία, αλλά κυρίως εξαιτίας των ακραίων συμπεριφορών και εμφανίσεών του. 

Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός απασχόλησε τον Τύπο για την προσωπική του ζωή, τη μάχη του με την κατάθλιψη και το άδοξο τέλος της πρώην κοπέλας του, που αυτοκτόνησε.

Η εμφάνιση του ηθοποιού σε Βραβεία Μόδας

Οι απίστευτες γκριμάτσες του, το έκαναν διάσημο στα μέσα της δεκαετίας του 1990.
Ξεκινώντας το 1979 σαν ένας συνηθισμένος κωμικός «stand-up», πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων η «Μάσκα», ο ντετέκτιβ «Ace Ventua», ο «Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος» και «Μπάτμαν για Πάντα».
Σύντομα, το όνομά του έγινε συνώνυμο της κωμωδία της και των κωμικοτραγικών καταστάσεων.
Για τις ταινίες του, έχει κερδίσει περισσότερα από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια και αρκετές υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες.

Ο προκλητικός και ακομπλεξάριστος χαρακτήρας του, τον οδήγησε σε μια ξεκαρδιστική εμφάνιση στα βραβεία μόδας «VH1 Fashion».
Ο Κάρρεϊ θα παρουσίαζε στο κοινό τους «Rolling Stones».

Στις 24 Οκτωβρίου 1997, ο ηθοποιός βρήκε στη σκηνή, φορώντας ένα φύλλο συκής που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα και έχοντας ένα κόκκινο μήλο στο χέρι.
Αφού περπάτησε λίγα μέτρα, κοίταξε το κοινό και είπε σαρκαστικά: «Εδώ ξεκίνησε η μόδα. Αυτό το φύλλο συκιάς και ο απαγορευμένος καρπός σας προκαλεί να πείτε: Εξόρισε με!».

Με τις χαρακτηριστικές γκριμάτσες του, ο Κάρρεϊ ανακοίνωσε την εμφάνιση της ροκ μπάντας σε ένα κοινό που ήδη παραληρούσε.

Οι «Rolling Stones» είπαν το «Anybody Seen My Baby» και μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Τζάγκερ απευθύνθηκε στον Κάρρεϊ λέγοντας του «πόσο πολύ θέλει να φάει το φύλλο συκιάς του».

Λάθος στο μέτρημα!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση του Τζιμ Κάρρεϊ, φαίνεται πως πρόσβαλε τους καλεσμένους του σόου, που είχαν ξοδέψει πολλές ώρες για να βρουν το κατάλληλο σύνολο.
Ωστόσο, ο ηθοποιός είχε σκεφτεί καλά την εμφάνισή του.
Η ιδέα ήταν αποκλειστικά δική του.
Σχεδίασε ένα φύλλο συκιάς, προσκολλημένο σε ένα βρακί στρινκ, και το έστειλε στα κεντρικά γραφεία του «VH1» στη Νέα Υόρκη.
Το σχέδιό του, αφού πήρε έγκριση, στάλθηκε σε ένα τοπικό ράφτη.
Λίγες ώρες πριν την έναρξη των βραβείων, ο Τζιμ Κάρρεϊ συνειδητοποίησε πως είχε γίνει λάθος στο μέτρημα των πόντων του ρούχου του.
Ήταν αρκετά εκατοστά πιο κοντό.
Τελευταία στιγμή, ο ράφτης πρόσθεσε τους απαραίτητους πόντους και ο Κάρρεϊ έκανε μια αξέχαστη εμφάνιση.

Εκείνη τη χρονιά, πάνω από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τα βραβεία Μόδας.

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας: YouTube

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο αυτοσχεδιασμός του Τζιμ Κάρεϊ στην ταινία «Ηλίθιος και Πανηλίθιος». Αρνήθηκε να γυρίσει το εναλλακτικό τέλος, όπου ο Χάρι και ο Λόυντ επιβιβάζονται στο λεωφορείο με τις καλλονές  

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here