Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει παιδί 17 μηνών ετών στην Πάφο για το οποίο υπάρχουν υπόνοιες ότι κατάπιε ναρκωτικές ουσίες με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί διακομίσθηκε στις 11:30 της Τρίτης στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σε κωματώδη κατάσταση, με τους γιατρούς να αξιολογούν την κατάσταση και να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά του στο Μακάριο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τη μητέρα, το παιδί είχε πέσει από ύψος με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Ωστόσο από τις τοξικολογικές εξετάσεις δημιουργήθηκε η υπόνοια ότι είχε καταπιεί ναρκωτικές ουσίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή μας στην Πάφο Μάριο Ιγνατίου, το μωρό βρέθηκε θετικό σε μαριχουάνα, κοκαΐνη και αλκοόλ.
Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, παρά το γεγονός ότι παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, με τους γιατρούς να το έχουν αποσυνδέσει από τον αναπνευστήρα.
Το νοσοκομείο έχει ενημερώσει την Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει ακόμα σε συλλήψεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here