Ενώπιον δικαστηρίου αυτή την ώρα ο 35χρονος «Ορέστης», ο οποίος βρίσκεται ήδη υπό οκταήμερη κράτηση για το φόνο της Mary Rose
Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκε ο κρατούμενος, καθώς ο Ηλίας Στεφάνου αποσύρθηκε από την υπεράσπιση.

Όπως αναφέρει στο δικαστήριο ο κ. Ιωάννης Γιωρκάτζης Υπαστυνόμος του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ύποπτος παραδέχτηκε στις 19/4 το φόνο της Marry Rose.

Σύμφωνα με τον κ. Γιωρκάτζη, ο ύποπτος παραδέχτηκε και το φόνο της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες στο Μιτσερό. Όπως κατέθεσε ο «Ορέστης» χθες, την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ και την έδεσε με πλαστικά, μετά την έριξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano η οποία είχε εξαφανιστεί στις 21Ιουλίου του ’18, στην Αγλαντζιά.
Ο δικαστής ενέκρινε εξαήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, η 28χρονη εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, στην οικία πρώην βοηθού αρχηγού Αστυνομίας.

Το θύμα είχε αναφέρει στην εργοδότη της ότι το περασμένο καλοκαίρι θα μετέβαινε στις Πλάτρες για να διαμείνει με μια φίλη της, όμως οι μέρες περνούσαν και η 28χρονη δεν επέστρεφε, ενώ είχε κλειστά τα κινητά της τηλέφωνα.

Όταν η εργοδότης της επικοινώνησε με την εν λόγω φίλη της, η κοπέλα της είχε αναφέρει ότι δεν πήγαν μαζί και δεν γνωρίζει που είναι η 28χρονη Αrian Palanas Lozano.

Τότε ακολούθησε καταγγελία στον κεντρικό Αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας, με την εργοδότη της να εκφράζει φόβο για τη ζωή της. Ακολούθως, την υπόθεση ανέλαβε το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο φάκελος της υπόθεσης έκλεισε με την υπόδειξη «μη αστυνομικής φύσεως υπόθεση».

Πριν από το δικαστήριο, οι Αρχές μετάφεραν ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε ξανά πού έριξε το πτώμα της μικρής Sierra.

Ο Ορέστης, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης γυναίκας από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της, Sierra, έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή όσον αφορά στο πως απαλλάχτηκε από τη σορό της μικρής Sierra.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε στους Αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου έριξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα, το οποίο έδεσε με πέτρες. Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν έτσι ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και το έριξε πίσω στο νερό.

Διαβάστε επίσης: Κύπρος. Έρευνα για πτώματα γυναικών στο φρεάτιο της φρίκης. Φόβοι για υπολοχαγό κατά συρροή δολοφόνο που «ψάρευε» τα θύματα από το διαδίκτυο με το ψευδώνυμο Ορέστης … 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here