Όταν η Μέριλιν Μονρόε συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον καλλιτέχνη Ερλ Μοράν ήταν μόνο 19 χρόνων και μια επίδοξη ηθοποιός.

Το 1946 ο Μοράν ήταν ήδη γνωστός στον χώρο του και προσέλαβε μέσω του πρακτορείου Blue Book, τη νεαρή Νόρμα Τζιν Ντόχερτι, όπως ήταν το επώνυμο του συζύγου της τον οποίο παντρεύτηκε στα 16 της χρόνια.
Το γλυκό μουτράκι της, το σπινθηροβόλο βλέμμα της και το καλλίγραμμο σώμα της ήταν αυτό που έψαχνε ο Μοράν για τα έργα του.
Την εποχή εκείνη η Νόρμα Τζην αγωνιζόταν να πληρώσει το νοίκι της και παράλληλα ήθελε τη δημοσιότητα, ελπίζοντας ότι θα την οδηγούσε στον κόσμο του κινηματογράφου.
Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια πόζαρε ασταμάτητα για τον Μοράν, άλλες φορές ντυμένη και άλλες φορώντας τα απολύτως απαραίτητα.
Οι φωτογραφίες της έγιναν αφίσες και πίνακες για διαφημιστικούς λόγους.
Πολλές από τις φωτογραφίες της δημοσιεύθηκαν στο ημερολόγιο της εταιρίας Brown & Bigelow. Σαράντα χρόνια αργότερα, το 1987, το Playboy δημοσίευσε κάποιες από τις εικόνες του Μοράν.

Διαβάστε: Λορέντζο Λάμας, ο γόης της δεκαετίας του ΄80. Έπαιξε σε δεκάδες σειρές και ταινίες, αλλά ήταν υποψήφιος για χρυσό βατόμουρο. Παντρεύτηκε 5 φορές και έκανε 6 παιδιά. Πώς είναι σήμερα στα 60 του χρόνια 

 

Διαβάστε: Το παιδί θαύμα που έκανε καριέρα ως ηθοποιός τη δεκαετία του ’40 στο Χόλιγουντ. Βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον χτύπησε φορτηγό, ενώ έκανε σκούτερ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here