Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21/4 η νέα μεταθανάτια εξέταση στις σορούς του 60χρονου και της 59χρονης συζύγου που βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στο σπίτι τους. Εκ μέρους της οικογένειας παρέστη ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, για τη Δημοκρατία η Ελένη Αντωνίου και η εξ Ελλάδος ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωτοπούλου.

Οι τρεις ιατροδικαστές μετά από 4 ώρες εξήλθαν από το νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας χωρίς να προβούν σε δηλώσεις με τις εξετάσεις τους να επιβεβαιώνουν τα αρχικά ευρήματα, αναφορικά με το μένος του δράστη ή των δραστών.

Όπως ήδη έχει γνωστοποιηθεί ο άτυχος 60χρονος φέρει 25 με 30 μαχαιριές από τον λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ στο σώμα της 59χρονης εντοπίστηκαν 10 τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα, με το θάνατο τους να προέρχεται από αιμορραγικό σοκ, από πολλαπλές θλαστικές ρήξεις οργάνων, από τέμνον και νήσσον όργανο.

Επισημαίνεται ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας δεν προσήλθε για κατάθεση ούτε το Σάββατο 21/4, αφού βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υπο την επίβλεψη ψυχολόγου.

Να θυμίσουμε ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας είχε αναφερθεί σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στην οικία και του είπαν ότι δεν θα του κάνουν κακό. ‘Όπως έγινε γνωστό, από τις έρευνες που έγιναν προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Δύναμης και ομάδα ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση, έκαναν αυτοψία στο σπίτι.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και διαβεβαίωσε πως «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για εξιχνίαση αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης».

Πηγή: tothemaonline 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here