Το πολικό ψύχος που επικρατεί στις ΗΠΑ, έχει κυριολεκτικά παραλύσει τα πάντα.

Οι θερμοκρασίες που σημειώνονται τις τελευταίες μέρες, είναι οι χαμηλότερες των τελευταίων 20 ετών!

Τουλάχιστον τέσσερις θάνατοι που σχετίζονται με την παγωμένη εισβολή από τον βορρά, αναφέρθηκαν τις τελευταίες ώρες, συμπεριλαμβανομένου ενός 48χρονου άντρα στο Σικάγο, ο οποίος έπαθε καρδιακή προσβολή, την ώρα που φτυάριζε το χιόνι έξω από το σπίτι του.

A man uses his cross-country skis on Manhattan 58th Street during his morning commute

Στην 58η λεωφόρο του Μανχάταν της Νέας Υόρκης, οι πεζοί δυσκολεύονται να περπατήσουν στους δρόμους. Η μόνη λύση είναι τα πέδιλα και τα μπαστούνια του σκι.

cold7n-8-web

Φυσικά, δεν λείπουν τα ατυχήματα.

image

Σε ορισμένες πολιτείες, όπου η θερμοκρασία έχει ξεπεράσει τους –20 βαθμούς Κελσίου, αρκούν λίγα λεπτά της ώρας, για να παγώσουν ακόμη και τα γένια!

play with their 16 foot high snow shark in the front yard of their New Brighton, Minnesota. It took the brothers around 95 hours of work to build the icy creature using snow gathered from houses in their neighborhoo

Είναι κακό στο χιόνι να χτίζεις παλάτια, ο καιρός θα τα κάνει συντρίμμια, κομμάτια. Για τους τρεις 16χρονους της φωτογραφίας, το χιόνι είναι μια καλή ευκαιρία για καλλιτεχνικές δημιουργίες.

kaeltewelle-usa

Παρά τη σφοδρή χιονόπτωση, το κτίριο έπιασε φωτιά. Οι τόνοι νερού που έπεσαν για την κατάσβεση, έγιναν σταλακτίτες.

DEEP FREEZE

Περίπου 4.392 πτήσεις ακυρώθηκαν και 3.577 έχουν καθυστερήσει.

Πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν επιτρέπουν στα πληρώματα εδάφους, να παραμείνουν σε εξωτερικούς χώρους για περισσότερο από 15 λεπτά της ώρας κάθε φορά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here