Στα χέρια των αρχών έπεσε ένα «σατανικό» ζευγάρι στην πόλη Höxter της Γερμανίας το οποίο παραδέχθηκε ότι προσέλκυε γυναίκες μέσω διαφημίσεων για μοναχικούς ανθρώπους και τις σκότωνε με βασανισμό. Η γερμανική αστυνομία είπε ότι το ζευγάρι μπορεί να ευθύνεται για το θάνατο αρκετών γυναικών.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τον 46χρονο Wilfried W. και την πρώην γυναίκα του Angelika B. γιατί κρατούσαν στο σπίτι τους και βασάνιζαν μία γυναίκα. Το θύμα βρέθηκε από τύχη στο αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο είχε χαλάσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο σώμα και το κεφάλι.

germany-crime_2

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία δεν δίνει τα ονόματα των δραστών μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη, το ζευγάρι παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει με βασανισμό τουλάχιστον ακόμη μία γυναίκα το 2014.

Το ζευγάρι κρατούσε το σώμα της 34χρονης σε ψυγείο και παραδέχθηκε ότι έκοβε κομμάτια και τα έκαιγαν στο τζάκι.

Ο άνδρας ωστόσο, υποστήριξε ότι είναι αθώος και έριξε τις ευθύνες στην πρώην σύζυγό του.

Το τμήμα ανθρωποκτονιών της πόλης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι είναι πιθανό να υπάρχουν κι άλλα θύματα. Μία γυναίκα επικοινώνησε με την αστυνομία μόλις είδε το σπίτι στα δελτία ειδήσεων και υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα βασανισμού από το ζευγάρι.germany-crime_3

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα στα βασανιστήρια, το ζευγάρι έβγαζε τα μαλλιά των θυμάτων του και έδενε τις γυναίκες σε αναμμένα καλοριφέρ. Οι σαδιστικές τους τάσεις, σύμφωνα με τους ερευνητές, καθοδηγούνταν από την αρρωστημένη διάθεσή τους να ασκήσουν εξουσία.

Πηγή:  express.co.uk

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here