«Προκλήθηκε μία σύγκρουση με ένα αγροτικό αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα επίσης με λίγα χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε μία σύγκρουση με την πλάτη το όχημα της Άννας. Και ενώ φορούσε ζώνη θα περίμενε κανείς να έχει μια φυσιολογική κατάληξη το αυτοκίνητο με υλικές ζημιές. Τελικώς, αυτό που συνέβη ήταν να ξηλωθεί όλο το ταμπλό και να εισχωρήσει κατά μισό μέτρο μέσα στη καμπίνα», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Πολλάτου, Γιάννης Μαρακάκης, αναφερόμενος στο πόρισμα για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην Άννα Πολλάτου.
Ήταν Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής και προπονήτρια και την ημέρα του δυστυχήματος (17/5/2014), πήγαινε στην πατρίδα της την Κεφαλλονιά για να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές, που ήταν υποψήφιος ο αδελφός της.
Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, μετά από περίπου δύο χρόνια έρευνας κατέληξε στο ότι το αυτοκίνητο είχε «παντελή έλλειψη παθητικής ασφάλειας» και πως ήταν μια «ωρολογιακή βόμβα που έσκασε στα χέρια της οδηγού».
Η οικογένεια της και ο δικηγόρος της, «είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν αυτό που πρέπει για την τιμή και για να ηρεμήσει η ψυχή της», πρόσθεσε ο ίδιος ο κ Μαρακάκης, εννοώντας πως θα αναζητηθούν επισήμως ποινικές και αστικές ευθύνες για το τροχαίο.

Δείτε το βίντεο από απόσπασμα τηλεοπτικής εκπομπής με τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη να εξηγεί λεπτομέρειες για το δυστύχημα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here