Μυστήριο καλύπτει η ανακάλυψη δύο απανθρακωμένων πτωμάτων σε δύο εντελώς καμένα αυτοκίνητα και δύο εντελώς διαφορετικές περιοχές τα ξημερώματα. Αρχικά, περίπου μισή ώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα, εντοπίστηκε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που είχε παραδοθεί στις φλόγες, επί της Λ. Σχιστού στο ύψος του Χαϊδαρίου.

Σύντομα στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που έσβησε την φωτιά και στο εσωτερικό της ανακάλυψαν ένα απανθρακωμένο πτώμα, όμως εντόπισαν και ένα πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και έτσι κάλεσαν αμέσως την Ασφάλεια, που ανέλαβε τις έρευνες αφού ήταν προφανές πλέον ότι η πυρκαγιά ξέσπασε με περιέλουση του αυτοκινήτου με αυτό το εύφλεκτο υγρό.
Και ενώ οι έρευνες στο σημείο βρίσκονταν σε εξέλιξη, περίπου μισή ώρα μετά τις 5 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε και για ένα δεύτερο σταθμευμένο αυτοκίνητο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες στην Ακτή Βουλιαγμένης αυτή την φορά.
Και σε αυτή την περίπτωση υπήρχαν ενδείξεις εμπρησμού και έτσι και γι αυτή την περίπτωση κλήθηκε η Ασφάλεια. Μέχρι στιγμής στην δεύτερη περίπτωση δεν έχει βρεθεί μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό όπως στην πρώτη.

Οι πρώτες ενδείξεις και τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, τείνουν να συνθέσουν το περιβάλλον μίας διαβολικής σύμπτωσης…

Η πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί και στις δύο περιπτώσεις είναι πως και τα δύο θύματα είναι άντρες ηλικίας 50-60 ετών, αλλά αυτό θα διαπιστωθεί περισσότερο κατά την νεκροψία νεκροτομή.
Το πρώτο θύμα στο Χαϊδάρι, αν προκύψει και με τεστ DNA ότι είναι ο κάτοχος του αυτοκινήτου, είναι οικογενειάρχης, ιδιωτικός υπάλληλος και μάλιστα αδερφός ανώτερου αξιωματικού της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Το θύμα αν όντως ταυτοποιηθεί φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τον τελευταίο καιρό.
Το δεύτερο θύμα, επίσης αν ταυτοποιηθεί με τεστ DNA, πως είναι ο κάτοχος του αυτοκινήτου, είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης κρεοπωλείου, στο κέντρο της Αθήνας και επίσης φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα.
Από τις πινακίδες των αυτοκινήτων οι Αρχές έφτασαν στις οικογένειες των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων και το προφίλ των δύο αντρών δείχνει δύο απλούς καθημερινούς ανθρώπους που ουδεμία σχέση είχαν με τον κόσμο της νύχτας.
Ειδικά για τον πρώτο στην περίπτωση της Λ. Σχιστού, φαίνεται να προκύπτουν και κάποιες πρώτες ενδείξεις αυτοχειρίας, ωστόσο επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα οι Αρχές κρατούν επιφυλάξεις.

Ακόμα περισσότερες επιφυλάξεις συντηρούν για την δεύτερη περίπτωση στο Καβούρι καθώς βρίσκονται στο σημείο ακόμα και στην περίπτωση αυτή η απανθράκωση του οχήματος και του θύματος ήταν ακόμα μεγαλύτερη…
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία λοιπόν που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές ενδεχομένως τελικά τα δύο περιστατικά να μην συνδέονται μεταξύ τους και κατά διαβολική σύμπτωση να έγιναν τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας και με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Τα δύο θύματα, αν προκύψει και με τεστ DNA ότι είναι όντως οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων, δεν γνωρίζονταν κατά κανέναν τρόπο μεταξύ τους και άρα είναι δύσκολο να συνδεθούν τα δύο περιστατικά.
Εν ολίγοις η πορεία των ερευνών δείχνει να πρόκειται για δύο ξεχωριστά περιστατικά με την ίδια κατάληξη, δηλαδή να πρόκειται πιθανόν για υποθέσεις αυτοχειρίας, με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

*φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης στο news247:  Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, το Μαξίμου μετρά συμμάχους

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here