Πηγή: news247

Μπορεί να επέρριψε όλο το βάρος των ευθυνών στον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, όμως η Δημήτρινα Μπορίσοβα δεν κατόρθωσε να αποφύγει την προσωρινή της κράτηση, απόφαση την οποία έλαβε η 10η τακτική ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, αφού άκουσαν τους ισχυρισμούς της μητέρας της μικρής Αννυ.

Επιχειρώντας να καταδείξει την άγνοιά της, η Δημήτρινα Μπορίσοβα υποστήριξε απολογούμενη ότι ακόμη και όταν ο 27χρονος συγκατηγορούμενός της, που φέρεται να σκότωσε και να εξαφάνισε με φρικτό τρόπο το σώμα της μικρής Άννυ, αναφέρθηκε σε διάφορα επεισόδια που είχε με τον σύντροφό της.

Ανάμεσα σε άλλα ότι: «Το Σάββατο 2 Μαΐου μίλησα με το Σάββα κι επέμεινα να μου δώσει στο τηλέφωνο τον Νικολάι, γιατί είχα υποψίες ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού. Ο Νικολάι με καθησύχασε ότι λέγοντας μου » δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν ακούσεις και τίποτα μην στεναχωρηθείς. Αφού έμαθα από την αστυνομία τι είχε συμβεί δεν αποκλείω ο Νικολάι να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος».

Επίσης, είπε στην ανακρίτρια πως «το χειρότερο που πέρασε από το μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες ήταν ότι μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα στο παιδί και από τον πανικό του ο Σάββας το εξαφάνισε»

Οι γονείς

Στη σχέση της κόρη τους με τον Σάββα, τον οποίο οι ίδιοι δεν ενέκριναν αναφέρθηκαν στις καταθέσεις τους στην ανακρίτρια οι γονείς της.

Αν και υποστήριξαν πως η κόρη τους αγαπούσε πολύ το παιδί της, επέκριναν την επιλογή της να αφήσει την Άννυ έστω και προσωρινά στην οικογένεια του 27χρονου. Αναφέρθηκαν μάλιστα με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον παιδοκτόνο.

Διαβάστε επίσης στο news247: Μικρή Άννυ: Σε κελί απομόνωσης ο παιδοκτόνος. «Δεν το έκανα εγώ. Ένας φίλος μου», ισχυρίζεται τώρα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here