Από επίθεση καρχαρία επέζησε ένας 29χρονος δύτης στις Μπαχάμες. Ο καρχαρίας τον δάγκωσε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο νεαρός δύτης να αιμορραγήσει. Μόλις αντιλήφθηκε το χτύπημα, ανέβηκε προς την επιφάνεια της θάλασσας, όπου βρισκόταν το σκάφος που είχε νοικιάσει με τους φίλους του. 

Ο Γουίλ Κρος από το Greensville των ΗΠΑ είχε πάει διακοπές με φίλους του στα νησιά Abacos. Μια μέρα νοίκιασαν ένα σκάφος και πήγαν για να ανακαλύψουν τον εντυπωσιακό βυθό.
Ενώ βρισκόταν σε βάθος 7,5 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας μαζί ακόμη πέντε άνδρες, δέχτηκε επίθεση από τον καρχαρία. Το μήκος του έφτανε τα 2 μέτρα, αλλά όπως δήλωσε ο δύτης δεν τον είχε δει. Ο καρχαρίας τον τραυμάτισε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και στον λαιμό. Όμως, ο καρχαρίας αφού τον τραυμάτισε, άλλαξε πορεία και έτσι, ο δύτης γλίτωσε τα χειρότερα.

 

Σε συνέντευξή του στο Good Morning America, δήλωσε πως επέζησε από καθαρή τύχη «και χάρη στη βοήθεια του Θεού. Επέζησα με μερικά ράμματα, τραύματα στο κεφάλι και με ένα βίντεο που έγινε viral».
Η επίθεση έγινε τον Αύγουστο, αλλά ο Κρος δημοσίευσε πρόσφατα βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή που δέχεται το χτύπημα από τον καρχαρία.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα ο δύτης, όπως καταγράφηκε από την κάμερα GoPro που είχαν πάρει για να τραβήξουν εικόνες από τον βυθό στις Μπαχάμες: 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here