Ένα από τα θύματα του μακελειού στο Πάρκλαντ της Φλόριντα, ο Πίτερ Ουάνγκ, έγινε δεκτός μετά θάνατον από την στρατιωτική Ακαδημία του Γουέστ Πόιντ, η οποία έκανε έτσι πραγματικότητα το όνειρο που είχε όταν ήταν εν ζωή.
Ο 15χρονος μετείχε ήδη στο πρόγραμμα εκπαίδευσης εφέδρων αξιωματικών του αμερικανικού στρατού, που είναι γνωστό ως ROTC (Εκπαιδευτικό Σώμα Εφέδρων Αξιωματικών), προτού πεθάνει σαν ήρωας στην σφαγή στο σχολείο της Φλόριντα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Οι συμμαθητές του διηγήθηκαν στα μέσα ενημέρωσης ότι πέθανε ενώ κρατούσε ανοιχτή μια πόρτα για να επιτρέψει σε άλλους μαθητές να γλιτώσουν από τον 19χρονο που είχε ανοίξει πυρ εναντίον τους, ο οποίος σκότωσε συνολικά 17 ανθρώπους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Οι αξιωματούχοι του Γουέστ Πόιντ δήλωσαν ότι η κίνησή τους αυτή γίνεται για να τιμήσουν «τις ηρωικές πράξεις» του Πίτερ Ουάνγκ την ημέρα του φονικού στο σχολείο του.
Την περασμένη Τετάρτη 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 14 τραυματίστηκαν στο λύκειο Μάρτζορι Στόνμαν Ντάγκλας στην πόλη Πάρκλαντ της Φλόριντα όταν ο 19χρονος, πρώην μαθητής του σχολείου, Νίκολας Κρουζ άνοιξε πυρ με ημιαυτόματη καραμπίνα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here