Ο frontman των U2 μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για τη μουσική και το μέλλον της επανάστασης της ροκ και διαπίστωσε κάτι που μπορεί να ακουστεί με «κάπως», ανάλογα με τον τρόπο θα το ακούσει κανείς.

«Νομίζω πως η μουσική έχει γίνει πολύ κοριτσίστικη» σημείωσε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κάποια καλά πράγματα σε αυτό, αλλά η Χιπ-Χοπ είναι ο μόνος χώρος για έναν νεαρό άνδρα να ταυτιστεί αυτή την περίοδο – και αυτό δεν είναι καλό».

 Ο Μπόνο τονίζει πως στα 16 του, έβγαζε την οργή του μέσα από τη μουσική και συγκεκριμένα την Rock. «Ο θυμός είναι στην καρδιά της δημιουργίας αυτής. Πολλές υπέροχες τάσεις της rock & roll το έχουν, γι’ αυτό οι Who ήταν τόσο φοβερή μπάντα. Ή οι Pearl Jam» προσθέτει.
Με μια δόση κομπασμού, ο Μπόνο σημειώνει πως οι U2 είναι το μόνο συγκρότημα 50ηδων που παίζει ακόμη στα ραδιόφωνα. Όπως αναφέρει «δεν έχουμε ανάγκη να το κάνουμε για τα χρήματα. Το συγκρότημά μας θα μπορούσε να κάνει περιοδείες ως το τέλος της ζωής μας, μόνο με ό, τι έχουμε κυκλοφορήσει ως σήμερα».
Όμως, ο Μπόνο θεωρεί πως πρέπει να δίνουν ό, τι έχουν σε κάθε τους ηχογράφηση, όπως όταν ήταν παιδιά και να κυνηγούν την επιτυχία των κομματιών τους.

ΠΗΓΗ ROLLING STONES/Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here