news247

 

Σε επιχείρηση της αστυνομίας στην Ορμύλια Χαλκιδικής συνελήφθη σήμερα Κυριακή ο αλβανός συζυγοκτόνος Λέσι Κλοντ, μέσα σε μία καλύβα όπου ζούσε τις τελευταίες ημέρες μαζί με τον 4χρονο Φοίβο.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης του δεν αντιστάθηκε, ενώ ακριβώς δίπλα του βρισκόταν ο γιος του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί είναι καλά στην Υγεία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Χαλκιδικής για προληπτικές εξετάσεις.

Ο 40χρονος άνδρας περίπου πριν δύο εβδομάδες σκότωσε τη σύζυγό του. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκονταν σε διάσταση. Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στα Ορμύλια Χαλκιδικής και αφού λογομάχησε μαζί της τη σκότωσε με μαχαίρι μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους.

Αμέσως μετά τη φρικτή του πράξη, ο δράστης, άρπαξε και το μικρότερο γιο του, μόλις 4,5 ετών και τράπηκε σε φυγή μαζί του. Από εκείνη την στιγμή είχε σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον έγκαιρο εντοπισμό του Αλβανού δράστη και του ανήλικου παιδιού του που το απήγαγε.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες από το περιβάλλον του συζυγοκτόνου ότι βρίσκεται σε εγκαταλελειμμένο οίκημα τη
Ορμύλιας όπου το τελευταίο 24ωρο γινόντουσαν έρευνες.

Αυτή την ώρα ο παππούς και η γιαγιά του μικρού Φοίβου βρίσκονται στο πλευρό του στο νοσοκομείο.

 

Διαβάστε επίσης στο news247: Γκλέτσος: Με κράνος μηχανής οδηγεί το κομβόι τρακτέρ από τη Στυλίδα στη Λαμία

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here