Η Μελίσα Αν Σέπαρντ από το Χάλιφαξ του Καναδά έχει γίνει γνωστή ως η μαύρη χήρα του Διαδικτύου, μετά από τη δημοσιότητα που έχουν πάρει τα «κατορθώματα» της.

AdTech AdΗ 80χρονη ηλικιωμένη αποφυλακίστηκε μετά από τρία χρόνια εγκλεισμού. Στο «βιογραφικό» της περιλαμβάνονται ένας φόνος, απόπειρες φόνου ενώ έχει «σηκώσει» χιλιάδες δολάρια από άνδρες που είτε παντρεύτηκε είτε είχε ερωτική σχέση μαζί τους.

Αποφυλακίστηκε υπό όρους λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ η αστυνομία της περιοχής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί για την επικινδυνότητα της. Στους όρους αποφυλάκισης, απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τις οικογένειες των θυμάτων της, ούτε να συνάψει ερωτικές σχέσεις με οποιονδήποτε αν προηγουμένως δεν ενημερωθεί η αστυνομία!

blackwidowΣυνελήφθη το 2012 αφού προσπάθησε να δηλητηριάσει τον τελευταίο σύζυγό της, τον Φρεντ Γουίκς, 75 ετών. Η απόπειρα δολοφονίας έγινε δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους.

Το 1991 δολοφόνησε τον πρώην σύζυγο της, Γκόρντον Στιούαρτ. Τον νάρκωσε και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο της.
Εξέτισε την εξαετή ποινή κάθειρξης που της επιβλήθηκε και μετακόμισε στη Φλόριντα όπου γνώρισε τον Ρόμπερτ Φρίντριχ. Παντρεύτηκαν το 2000, όμως η υγεία του συζύγου της άρχισε να επιβαρύνεται. Ο τραπεζικός λογαριασμός του, άρχισε επίσης να «αδειάζει». Πέθανε το 2002 από καρδιακή προσβολή με την πρώην σύζυγο του να γνωρίζει τον 73χρονο Άλεξ Στρατηγό, μέσω διαδικτύου.

Την ημέρα που εγκαταστάθηκε στο σπίτι του, εκείνος εισήχθη στο νοσοκομείο φέροντας διάφορα τραύματα στο σώμα και το κεφάλι. Ακολούθησαν άλλες επτά νοσηλείες μέσα σε διάστημα δύο μηνών.

Η «μαύρη χήρα» ξαναβρέθηκε στη φυλακή, αυτή τη φορά στη Φλόριντα, όταν στον οργανισμό του συντρόφου της εντοπίστηκε ναρκωτική ουσία. Στο μεταξύ, ο τραπεζικός λογαριασμός του είχε αδειάσει.

Η Σέπαρντ αποφυλακίστηκε πέντε χρόνια αργότερα, το 2009 και απελάθηκε αμέσως στον Καναδά.

(Με πληροφορίες από: ΑΜΠΕ, ibtimes)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here