Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 1980. Ήταν ένα από τα πιο πρωτοφανή και παράλληλα άγνωστα περιστατικά ανθρωποκτονίας των τελευταίων δεκαετιών με πρωταγωνιστές δύο ανήλικα αδέρφια.
Όλα ξεκίνησαν από ένα αθώο παιδικό παιχνίδι σε μια αποθήκη κτηνοτροφών στην Βαρυμπόμπη, όπου εργάζονταν οι γονείς των δύο μικρών παιδιών. Τα δύο αδέρφια έπαιζαν ανέμελα στην αποθήκη.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο 7χρονος Σ. Σ. βρήκε πάνω σε σάκους ένα φλόμπερ γεμάτο με σφαιρίδια. Το όπλο ανήκε στον Γ.Σ., εργάτη της αποθήκης, ηλικίας 30 ετών.
Ο επτάχρονος ωστόσο, εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του, δεν γνώριζε ότι ήταν γεμάτο.

Οι γονείς των δύο ανήλικων αγοριών. Στο κέντρο, ο αδικοχαμένος γιός τους (Εφημερίδα «Βραδυνή» 5/2/1980)

Όταν ο μικρός θύτης πήρε το όπλο στα χέρια του, πάτησε άθελά του την σκανδάλη και το θέαμα που αντίκρισε ήταν φρικιαστικό. Τα σφαιρίδια εκτοξεύθηκαν και βρήκαν στο κεφάλι τον κατά δύο χρόνια μικρότερό του αδερφό, τα οποία μοιραία τον σκότωσαν. Αργότερα, σοκαρισμένοι οι γονείς πληροφορήθηκαν το τραγικό γεγονός.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Βραδυνή» εκείνης της εποχής, «δεν ήξεραν ποιον να πρωτοκλάψουν». Το παιδί που χάθηκε αδίκως και από την άλλη ο μεγαλύτερός τους γιος που χωρίς τη θέλησή του, έγινε αδελφοκτόνος μόλις στα επτά του χρόνια.

Προφανώς, δεν ήταν ευθύνη του  αγοριού ότι βρέθηκε ένα γεμάτο όπλο στον χώρο που έπαιζαν με τον αδελφό του.

Διαβάστε επίσης: Η αυτοκτονία δύο νέων της Καβάλας τη δεκαετία του ΄80, επειδή δεν τους άφηναν να παντρευτούν. Δέθηκαν με μια ζώνη και βούτηξαν στο κενό από μια πενταόροφη πολυκατοικία

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here