Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από βίντεο που δείχνει μικρό αεροπλάνο τύπου Cessna να συντρίβεται σε αυτοκινητόδρομο, δίπλα στο αεροδρόμιο John Wayne, στην Καλιφόρνια.
Ελάχιστα λεπτά μετά την απογείωσή του το αεροπλάνο παρούσιασε μηχανική βλάβη κι έτσι ο πιλότος προσπάθησε να το προσγειώσει. Μάταια όμως αφού στις σκηνές που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του αεροδρομίου, φαίνεται το αεροπλάνο την ώρα που προσγειώνεται στον αυτοκινητόδρομο δίπλα ακριβώς από τα κινούμενα οχήματα. Λίγα λεπτά μετά ισχυρή έκρηξη ξεσπά πυρκαγιά στο σημείο σύγκρουσης.
Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ των διερχομένων οδηγών ενώ οι δύο επιβάτες, ο 62χρονος Φράνσις Πισάνο και η 55χρονη σύζυγός του, Τζάνα ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια, έχοντας υποστεί κακώσεις στην σπονδυλική στήλη.