Σοκαρισμένη η αθλητική κοινότητα από το ατύχημα στο Μπακού, όπου το Σάββατο ξεκινούν οι πανευρωπαϊκοί αγώνες. Ένα λεωφορείο χτύπησε εν ψυχρώ τρεις αθλήτριες, την ώρα που περπατούσαν στην άκρη του δρόμου. Το λεωφορείο παίρνει μια κλειστή στροφή και πέφτει  πάνω σε μια ομάδα αθλητών, που περπατά αμέριμνα. Αν και το βίντεο σοκάρει και η πρώτη εντύπωση είναι ότι τις πάτησε, ευτυχώς οι κοπέλες είναι εκτός κινδύνου.

Το ατύχημα έγινε στο αθλητικό χωριό. Οι αθλήτριες της συγχρονικής κολύμβησης, που χτύπησε το λεωφορείο είναι όλες 15 χρονών, από την Αυστρία.
Οι δύο είναι σοβαρότερα αλλά εκτός κινδύνου και η τρίτη είχε επιπόλαια τραύματα. Όλες οι κοπέλες επέστρεψαν στην πατρίδα τους, σοκαρισμένες από το ατύχημα που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή τους.
Η ολυμπιακή επιτροπή της Αυστρίας ανακοίνωσε ότι η Βανέσα Σαχίμοβιτς έχει πολλαπλά τραύματα, η Λούνα Πάτσερ έχει τραυματιστεί στον ώμο και η Βερένα Μπράιτ έχει πιο ελαφρά τραύματα.
Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Τζάκσον. Η διαπόμπευσή του και η διάψευση του FBI για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έδωσε 35 εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει οικογένειες που τον κατηγορούσαν για σεξουαλική παρενόχληση…

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here