Με αγωνία παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από το διπλό φονικό στο Στρόβολο την ώρα που η Αστυνομία εξακολουθεί να μην δημοσιοποιεί οτιδήποτε γύρω από την πορεία των ερευνών. Σύμφωνα, πάντως, με όλες τις ενδείξεις εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Παναγιώτης Δημόπουλος στην εκπομπή του Active «Πρωινή Συχνότητα», η Αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει ένα εξαιρετικά σημαντικό τεκμήριο βάσει του οποίου θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ληφθεί γραπτή κατάθεση από τον 15χρονο γιο των θυμάτων, στην παρουσία ψυχολόγων. Χθες ο 15χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι είδε στο σπίτι δύο κουκουλοφόρους που του είπαν στα κυπριακά ότι «εσκοτώσαμε τους γονιούς σου, μη φωνάζεις και τώρα θα πάμε για τα λεφτά».

Τι δήλωσε χθες ο 15χρονος

Κατά τον ίδιο, οι δράστες τον κλείδωσαν σε ημιυπόγειο αφού του είπαν να μεν φοβάται και δεν θα τον πειράξουν. Αυτός κατάφερε να ξεκλειδώσει την αποθήκη που τον έβαλαν και να μεταβεί σε γειτονικό σπίτι όπου ανέφερε το συμβάν.

Στη σκηνή έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που άρχισαν έρευνες για να ανακαλύψουν ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης της οικίας ούτε και ληστείας. Τα ευρήματα αυτά ανέτρεψαν τα όσα γνώριζαν μέχρι εκείνη την ώρα, οπόταν άρχισαν να ερευνούν και άλλα ενδεχόμενα, πέραν αυτού της ληστείας μετά φόνου.
Ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, σήμερα ή αργότερα, αναμένεται να επισκεφθούν συναδέλφους του 60χρονου καθώς και συμμαθητές ή φίλους του 15χρονου, σε μια προσπάθεια να πληροφορηθούν κατά πόσο αντιμετώπιζε οποιαδήποτε προβλήματα.

Πηγή: philenews.com

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here