Έναν πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας Βρετανός για να γλιτώσεις τις νέες χρεώσεις της Ryanair για τις χειραποσκευές.

Ο 30χρονος Λι Τσεμίνο έραψε ό,τι θα χρειαζόταν στο ταξίδι του στο παλτό του και μάλιστα μπήκε στο αεροπλάνο χωρίς να τον καταλάβει κανείς, αφού πέρασε όλους τους ελέγχους.

Η νέα πολιτική της Ryanair που εφαρμόζεται ήδη από την 1η Νοεμβρίου επιβάλλει στους πελάτες να πληρώνουν σχεδόν 9 ευρώ για κάθε αποσκευή που δεν χωράει κάτω από το κάθισμα ή ζυγίζει πάνω από 10 κιλά. Έτσι ο Λι, επειδή ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την αλλαγή πολιτικής της αεροπορικής, εξάντλησε την εφευρετικότητά του και έραψε θήκες στο εσωτερικό του παλτό του, ώστε να χωράει το περιεχόμενο μιας μικρής βαλίτσας. Συγκεκριμένα, στα οκτώ χωρίσματα που έφτιαξε, χώρεσαν από εσώρουχα και κάλτσες, μέχρι ρούχα, παπούτσια, σαπούνι, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα.

«Ταξιδεύω συνέχεια με την Ryanair, γιατί προσφέρει φτηνά εισιτήρια για σημαντικούς προορισμούς. Επειδή ταξιδεύω τόσο συχνά, ξέρω τα πάντα για τις χρεώσεις των αποσκευών και πάντα καταφέρνω να μεταφέρω τα ρούχα μου στην χειραποσκευή», δήλωσε στην Daily Mail. «Είχα ένα παλιό πανωφόρι στο σπίτι και σκέφτηκα να ρωτήσω τι μπορούν να κάνουν οι ντόπιοι μόδιστροι» συνέχισε.

Δείτε το βίντεο:

How to beat the new Ryanair baggage charges

This is for you if you've ever been frustrated by Ryanair. This is how you get around the new baggage charges every time. It might even make you smile :D

Δημοσιεύτηκε από Lee Cimino στις Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

reader

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here