Ένα νέο άγνωστο συμβάν πριν από το ξεκίνημα της επιτυχημένης σειράς «Τhe Big Bang Theory» έγινε γνωστό από τον ηθοποιό που του προτάθηκε αρχικά να πρωταγωνιστήσει. Η σειρά διανύει την 11η σεζόν και τα νούμερα που σημειώνει είναι πολύ υψηλά. 

Πρωταγωνιστές είναι τέσσερις επιστήμονες, ελαφρώς αντικοινωνικοί, και οι ξεκαρδιστικές περιπέτειές τους έχουν κερδίσει το κοινό σε όλο τον κόσμο και έχουν κάνει τους ηθοποιούς που τους υποδύονται ζάμπλουτους, καθώς πληρώνονται με ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Όταν σχεδιαζόταν η σειρά, οι παραγωγοί προσέγγισαν έναν νεαρό εξαιρετικά διάσημο ηθοποιό για να πρωταγωνιστήσει. Ήταν ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ο οποίος είχε κάνει τεράστια επιτυχία με το «Μόνος στο σπίτι». Ωστόσο, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, είπε «όχι».

«Δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου να παίζει σε κωμική σειρά εκείνη την περίοδο. Με κυνήγησε (σ.σ. το CBS), αλλά τους είπα «όοοοοοοοχι»» αποκάλυψε ο ηθοποιός, λέγοντας ότι η ιδέα της σειράς, «δύο φύτουλες αστροφυσικοί και μια ωραία κοπέλα που ζει μαζί τους», τον άφηνε αδιάφορο.

«Παρότι τους είπα όχι, επέστρεψαν και τους είπα και πάλι όχι. Και μετά επέστρεψαν και πάλι και πάλι τους είπα όχι, ενώ με πίεζε κι ο μάνατζέρ μου», είπε ο Κάλκιν, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «θα είχα κερδίσει εκατομμύρια αν είχα συμφωνήσει τότε. Αλλά, θα χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here