Ο Matt Roberts, ο κιθαρίστας των τεσσάρων εκ των πέντε δίσκων των 3 Doors Down, έφυγε από τη ζωή, μόλις, στα 38 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τους θαυμαστές του.
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο πατέρας του Matt, Darrell, που αποκάλυψε στο στο TMZ ότι εκείνος και ο γιος του βρίσκονταν λίγο έξω από το Wisconsin, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου ο Matt επρόκειτο να παίξει ζωντανά.
Μετά την πρόβα, επέστρεψαν μαζί στο ξενοδοχείο, όπου είχαν διπλανά δωμάτια.
Ο ίδιος εξήγησε πως τον ξύπνησε στις 9 το βράδυ η αστυνομία, η οποία τον ενημέρωσε ότι ο Matt είχε πεθάνει. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι συνταγογραφούμενα φάρμακα σχετίζονταν με τον θάνατο και πιστεύει πως γιος του πέθανε από υπερβολική δόση.

three_doors_down
Ο Matt Roberts έφυγε από τους 3 Doors Down το 2012, δηλώνοντας πως είχε προβλήματα στο κυκλοφορικό σύστημα, τα οποία επιδεινώνονταν από το βαρύ πρόγραμμα της μπάντας με τις περιοδείες.
Στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Οι 3 Doors Down πάντα έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και με στενοχωρεί που κάνω αυτό το διάλειμμα, αλλά η υγεία μου πρέπει να είναι η προτεραιότητά μου.» Ο τραγουδιστής, Brad Arnold, είχε δηλώσει: «Ο Matt είναι αδερφός μας. Θα είναι πάντα μέλος αυτής της μπάντας και θα τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες να γυρίσει όποτε θέλει.»Μετά την αποχώρησή του, τη θέση στο συγκρότημα πήρε ο Chet Roberts για τον φετινό δίσκο «Us And The Night».

Πηγή: News247

Διαβάστε επίσης στο News247: Hande Kader: Ποια ήταν η τρανς σύμβολο που βίασαν και έκαψαν στην Τουρκία

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here