Το συμβόλαιό του με την ομάδα στην οποία έπαιζε τον τελευταίο χρόνο έχασε ένας επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, μετά τη διαρροή βίντεο που τον δείχνει να ξυλοκοπεί άγρια τη φίλη του σε ένα απομονωμένο σημείο ενός σταδίου, μετά από αγώνα.

Ο Danry Vasquez από τη Βενεζουέλα είχε συλληφθεί το 2016 με την κατηγορία της σωματικής κακοποίησης της τότε κοπέλας του. Το δικαστήριο είχε δώσει εντολή στον παίκτη να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης του θυμού, και στις αρχές του Μαρτίου (έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο μαθημάτων) οι κατηγορίες εις βάρος του αποσύρθηκαν, αφού η κοπέλα δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση.

 Ωστόσο ο 24χρονος Βενεζουελανός είχε αποφύγει επιμελώς να ενημερώσει τη νέα του ομάδα, τους Lancaster Barnstormers με τους οποίους είχε υπογράψει συμβόλαιο πέρυσι, για τα μπλεξίματά του με τον νόμο.

Έτσι όταν το βίντεο της σοκαριστικής επίθεσης διέρρευσε στη δημοσιότητα πριν μερικά 24ωρα, οι Barnstormers έσπευσαν να δείξουν στον οξύθυμο νεαρό την πόρτα της εξόδου.

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή από να κόψουμε όλους τους δεσμούς μαζί του», είπε ο προπονητής της ομάδας, επισημαίνοντας ότι ούτε ο ίδιος ούτε οι άλλοι παίκτες θα μπορούσαν ποτέ να ανεχτούν μια τέτοιου είδους συμπεριφορά.

https://youtu.be/jb6flBm8hGY

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here