Σάββατο, 31 Οκτώβριος 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μετεωρολόγος στην Κύπρο έλεγε τον καιρό ζωντανά σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές ταυτόχρονα (βίντεο)

Παγκόσμια πρωτοτυπία συνέβη στην Κύπρο καθώς ένας μετεωρολόγος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση σε δύο κανάλια με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο της σύνδεσης να δημιουργηθεί χάος.
Ο διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου, Κλεάνθης Νικολαΐδης, βγήκε τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ και μέσω skype στον Alpha Κύπρου, για να μιλήσει για το σκηνικό του καιρού στην νήσο.

Το αποτέλεσμα ήταν τα δύο κανάλια να έχουν μερικά δευτερόλεπτα διαφορά και ο κύριος Νικολαΐδης να λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα και στους δύο σταθμούς.

Μάλιστα στο ΡΙΚ ακούγονται οι ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από τους δημοσιογράφους του Alpha.

Κάπου εκεί άρχισε όμως το μπάχαλο γιατί ο μετεωρολόγος άρχισε ν’ απαντά στις ερωτήσεις του ενός καναλιού και ν’ ακούγονται οι απαντήσεις του στο άλλο, με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία,να προκαλέσει ακόμα και την απορία των δημοσιογράφων, δημιουργώντας ένα σουρεαλιστικό σκηνικό.

Στο τέλος μάλιστα ο κύριος Νικολαΐδης αποχαιρέτησε τους δημοσιογράφους του ΡΙΚ, ενώ συνέχισε να μιλάει στον Alpha.

Το όλο συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους δημοσιογράφους με δημοσιογράφο του ΡΙΚ, να λέει σε κάποια στιγμή της σύνδεσης, «έχουμε καιρό Alpha Alpha» και τον δημοσιογράφο του Alpha μετά το τέλος της συνομιλίας να κάνει λόγο για παγκόσμια πρωτοτυπία και να εξηγεί τι συνέβη.

Φυσικά όλο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κωμικό Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος το σχολίασε με τον τρόπο του.

πηγή: reader.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here