Ο λοχαγός Νίκος Μεταξάς μετά τον εντοπισμό σορού γυναίκας σε πεδίο βολής, ομολόγησε και τη δολοφονία μάνας και κόρης από τη Ρουμανία

Ο λοχαγός φέρεται ότι μετά την υπόδειξη του σημείου στο πεδίο βολής της Ορούντας, όπου βρέθηκε ένα ακόμα πτώμα αλλοδαπής είτε από την Ινδία είτε από το Νεπάλ, ομολόγησε ότι σκότωσε ακόμα δυο γυναίκες. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μητέρα και κόρη από τη Ρουμανία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συνέχισαν τις έρευνες στο σημείο που εντοπίστηκε σορός της αλλοδαπής. Το θύμα φαίνεται να μην ήταν στη λίστα των ελλειπόντων προσώπων, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις. Το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο και σε πλήρη αποσύνθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς. Υπενθυμίζεται ότι άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, όσο και για τη τύχη άλλων εξαφανισμένων γυναικών να κορυφώνεται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα μέχρι τώρα θύματα είναι επτά: η Μarry Rose και η 6χρονη κόρη της Sierra, η Arian Palanas Lozano, η Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, και ακόμη μία γυναίκα και την κόρη της από τη Ρουμανία.

Με πληροφορίες από Reporter και Sigmalive

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here