Τρόμος προκλήθηκε στο κοινό τσίρκου, που περιόδευε στο χωριό Ουσπενκόγιε στην περιοχή του Κρασνοντάρ στη Ρωσία, όταν ένα λιοντάρι ξέφυγε από το  κλουβί και γράπωσε με τα σαγόνια του το κεφάλι ενός 4χρονου κοριτσιού.

Το τσίρκο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Οι θηριοδαμαστές βρίσκονταν μαζί με ένα θηλυκό λιοντάρι μέσα σε ένα κλουβί και εκτελούσαν ένα νούμερο. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται ένας θηριοδαμαστής που βρίσκεται πάνω από το λιοντάρι, να το χτυπάει στη μουσούδα με ένα ξύλο. Αυτό πιθανώς εκνεύρισε το λιοντάρι, το οποίο αμέσως όρμηξε προς το κοινό.

Το λιοντάρι παρά τις προσπάθειες των θηριοδαμαστών να το συγκρατήσουν, τους παρέσυρε, πέρασε το κλουβί και γράπωσε με τα σαγόνια του το κεφάλι ενός 4χρονου, που καθόταν στις πρώτες θέσεις με τους γονείς του.

Όλοι κινήθηκαν πάνω στο λιοντάρι και άρχισαν να το χτυπούν προκειμένου να αφήσει το κορίτσι. Μετά από λίγο το λιοντάρι άνοιξε τα σαγόνια του και έτσι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί. Το τετράχρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στο οποίο διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ωστόσο τα σημάδια από τα δόντια του λιονταριού θα υπάρχουν για πάντα στο πρόσωπο του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here