Διεθνές ένταλμα σύλληψης για την πολωνή Μαγκνταλένα Κράλκα, με τις κατηγορίες της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών από την Ισπανία στην Κρακοβία. Ήταν υψηλόβαθμο μέλος σε οργάνωση χούλιγκανς.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, η Ιντερπόλ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να συλλάβει την εντυπωσιακή και άκρως επικίνδυνη εγκληματία από την Πολωνία.

Η Μαγκνταλένα Κράλκα ήταν το Νο2 μίας οργάνωσης χούλιγκανς που, εκτός των παραβατικών της δράσεων εντός των γηπέδων, διακινούσε ναρκωτικά από την Ισπανία προς την γραφική Κρακοβία.

Ευθύνεται, ακόμα, για εκβιασμούς και βίαιες επιθέσεις σε αντιπάλους της οργάνωσης.

Το 2017 ένας από τους αρχηγούς των χούλιγκανς, ονόματι Άντριαν Ζιελόνα, με τον οποίο είχε ερωτική σχέση, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά. Ο Ζιελόνα μαζί με άλλους έξι είχε απαγάγει και είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου έναν άνδρα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η Κράλκα ανέλαβε δράση στην οργάνωση μετά τον θάνατο του Ζιελόνα. Αρχικά πήρε στα χέρια της τα οικονομικά κι έπειτα τις συμφωνίες για διακίνηση ναρκωτικών από την Ισπανία.

Η 30χρονη καλλονή κατάφερε να ξεφύγει από αστυνομική επιδρομή πέρσι και δημιούργησε τη δική της οργάνωση, η οποία σύμφωνα με τις αρχές είναι υπεύθυνη για τη διακίνηση τουλάχιστον 65 κιλών μαριχουάνας και κοκαΐνης.

Η Κράλκα εκτιμάται ότι όχι μόνο δεν βρίσκεται στην Πολωνία αλλά ούτε καν στην Ευρώπη, γι’ αυτό και κινητοποιήθηκε η Ιντερπόλ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here