news247 :

To 2005 ο Μάικλ Τζάκσον δικάστηκε για κακοποίηση ανηλίκου και αθωώθηκε. Παρόλα αυτά οι φήμες για τις σχέσεις του με νεαρά αγόρια συνεχίστηκαν για πολλά ακόμα χρόνια.

Είναι επίσης γνωστό ότι μέχρι το 2009 είχε πληρώσει έως και 200 δις δολάρια σε άτομα που τον είχαν κατηγορήσει για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά με ανηλίκους.

Το website Radar  δημοσίευσε καταγγελίες που ισχυρίζονται ότι οι ερευνητές που είχαν μπει στο σπίτι του Τζάκσον το 2003 ανακάλυψαν πως ο Τζάκσον είχε συγκεντρώσει μια τεράστια συλλογή σεξουαλικών εικόνων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων παιδικής πορνογραφίας και σκηνές βασανιστηρίων ζώων. Σύμφωνα πάντα με το radar.com ανάμεσα στα βαθιά ανησυχητικό υλικό που κατασχέθηκε βρέθηκαν «σημειώσεις, ημερολόγια, έγγραφα, φωτογραφίες, κασέτες ήχου και βιντεοκασέτες»

Αυτό που κανείς δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί κανείς είναι σε περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές ισχύουν γιατί άργησαν τόσο πολύ να βγουν προς τα έξω.

Όπως αναφέρει ένα από τους ερευνητές της υπόθεσης, «ο Michael Jackson χρησιμοποίησε ακόμη και ανάρμοστες φωτογραφίες των ίδιων του των ανιψιών, με τα εσώρουχά τους προκειμένου να διεγείρει ανήλικα αγόρια».

Η αποθήκη του τρόμου

Οι αρχές είχαν εντοπίσει μια νοικιασμένη αποθήκη στη Σάντα Μπάρμπαρα, έπειτα από μαρτυρίες πως μέρος του ενοχοποιητικού υλικού είχε μεταφερθεί εκεί από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, προκειμένου να μην εντοπισθεί από την έρευνα. Ανάμεσα στα ευρήματα, σύμφωνα με την έρευνα, υπήρχαν σημειώσεις, ημερολόγια, αρχεία, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο αλλά και σκληροί δίσκοι δεδομένων.

«Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την αποθήκη σκιαγραφούν μια σκοτεινή και τρομακτική εικόνα του Jackson» σημειώνει άνθρωπος που συμμετείχε στην έρευνα. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ευρήματα εκθέτουν τον τραγουδιστή ως «μανιακό με τα ναρκωτικά και το σεξ» που χρησιμοποιούσε αίμα, σεξουαλικά εμπλεκόμενες εικόνες με ζώα και διεστραμμένες σεξουαλικές δραστηριότητες προκειμένου να πείσει ανήλικους να υποκύψουν στη θέλησή του».

Δείτε εδώ το αρχείο με την αναφορά της αστυνομίας που δημοσιεύει το RADAR.

Επιπλέον, στα στοιχεία περιλαμβάνονται σοκαριστικές εικόνες παιδικών βασανιστηρίων, ενήλικου και παιδικού γυμνού και σαδομαζοχιστικών πρακτικών. Οι αστυνομικές αρχές περιγράφουν φωτογραφίες παιδιών που αιμορραγούν, με εμφανή τα σημάδια του πόνου και του τρόμου. «Υπάρχει μια ιδιαίτερα αρρωστημένη φωτογραφία ενός παιδιού να κρατά μια νεκρή χήνα που φαίνεται να έχει θανατωθεί με τη χρήση κάποιου ροπάλου».michael-jackson-police-reports-search-warrant-pornography

Βίντεο με πορνογραφικό υλικό, ματωμένα παιδιά σε πόνο και παραισθησιογόνα εντοπίστηκαν στο σπίτι του

Σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται ένα κοριτσάκι με μια θηλιά περασμένη γύρω από το λαιμό της, η οποία και έχει ντυθεί ώστε να μοιάζει με την εξάχρονη JonBenet Ramsey που είχε βρεθεί δολοφονημένη στο Κολοράντο το 1996. «Βρέθηκαν επίσης βίντεο με σαδομαζοχιστικό σεξουαλικό περιεχόμενο, bonadage και τρανσέξουαλ» σημειώνουν οι πηγές.

Ο εισαγγελέας που άσκησε τη δίωξη σε βάρος του Michael Jackson δηλώνει στο rasaronline πως πολλά από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην αποθήκη και την έπαυλη του, χρησιμοποιήθηκαν για να αναισθητοποιήσουν τα παιδιά, ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως μετέφερε τα παιδιά στο κρεβάτι του, περνώντας ώρες μαζί τους. «Αναγνωρίσαμε πέντε αγόρια, τα οποία είχαν καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση» αναφέρει ο βοηθός εισαγγελέα Ron Zonen και συνεχίζει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για μένα πως ο Michael ήταν ένοχος για κακοποίηση ανηλίκων».

Η αθώωση

Το 2003, ο βασιλιάς της pop, κατηγορήθηκε για κακοποίηση, έπειτα από καταγγελίες του Gavin Arvizo, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια. Παρά το πλήθος των στοιχείων ο Michael Jackson απαλλάχθηκε των κατηγοριών στις 20 Ιουνίου 2005. Λίγο πριν το θάνατό του, ο τραγουδιστής είχε καταβάλλει 200 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις προς 20 θύματά του, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι του.

ΠΗΓΗ RADARONLINE

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here