To ThemaOnline 

Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο καταδικασθέντας Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης», ανταμώθηκαν για άλλη μια φορά στις δικαστικές αίθουσες. Αυτή την φορά όμως οι ρόλοι ήταν αντεστραμμένοι καθώς παραπονούμενος είναι ο «Μπένης» κι ανάμεσα στους κατηγορούμενος ο Αλέξης Μαυρομιχάλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ «ΜΠΕΝΗ» ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ: Κατέθεσε εναντίον Μαυρομιχάλη και τριών φίλων του – «Έτον τζιαίμε. Θέλει τον ο αρχηγός» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η υπόθεση αφορά φερόμενο ξυλοδαρμό του «Μπένη» από τους Αλέξη Μαυρομιχάλη, Χρίστο Δημητρίου «Τσιάκκα», Σάντη και Αγαθαγγέλου «Αβάττα» στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ του ΑΠΟΕΛ το Νοέμβριο του 2014.

Πρώτοι στο δικαστήριο έφθασαν οι εν λόγω κατηγορούμενοι μαζί με άλλα φιλικά τους πρόσωπα και κατευθύνθηκαν πρώτοι εντός της αιθούσης του δικαστηρίου, αναμένοντας τον «Μπένη» να καταφθάσει από τις Κεντρικές Φυλακές.

Λίγο πριν ο «Μπένης» εισέλθει στην αίθουσα υπό την συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών, ο Αλέξης Μαυρομιχάλης με ήπιο και σε χαμηλών τόνων ύφος απευθύνθηκε στην εκπρόσωπο της κατηγορούσας αρχής λέγοντας της: «Πε του να μεν μας στείλει ξανά φιλάκια. “Έπαιξε“ τους φίλους μας τζιαί εννά μας στέλνει φιλάκια;».

Κατά την είσοδο του «Μπένη» στην αίθουσα αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας δεν σημειώθηκε κανένα παρατράγουδο.

Ο ίδιος ανέκφραστος σχεδόν κοίταζε συνεχώς κάτω χωρίς να ανταλλάζει βλέμματα με τους κατηγορούμενους. Το κεφάλι το σήκωσε μόνο όταν του δόθηκε ο λόγος από το δικαστήριο για διευκρινιστικές ερωτήσεις αναφορικά με τις καταθέσεις που είχε δώσει.

Η δικάσιμος πήρε αναβολή και θα συνεχίσει σε κατοπινό στάδιο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here