Μία ακόμα βράβευση για τη διάσημη πλέον φωτογραφία από την Κύπρο που απεικονίζει δύο αλογάκια της Παναγίας σε μία ιδιαίτερη πόζα.
Η εντυπωσιακή λήψη συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στις καλύτερες του διεθνούς διαγωνισμού φωτογραφίας «The Perfect Moment Photo Contest».

Στον διαγωνισμό πήραν μέρος φωτογράφοι από πάνω από 50 χώρες. Ο τουρκοκύπριος φιναλίστ που τιμήθηκε για τη φωτογραφία του «Show Time» με πρωταγωνιστές δύο αλογάκια της Παναγίας ακούει στο όνομα Hasan Baglar. Στην ξεχωριστή λήψη εμφανίζονται τα δύο έντομα πάνω σε ένα κλαδί, με τεντωμένα τα μπροστινά τους πόδια προς τα πάνω.

Η κίνηση κάνει τα φτερά τους να ανοίγουν, αποκαλύπτοντας τα φανταχτερά τους χρώματα. Οι κριτές ξεχώρισαν τη φωτογραφία ως «διασκεδαστική». «Ήταν μια ευκαιρία για φωτογραφία που δεν έπρεπε να χάσω. Είμαι τυχερός που ήμουν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή», δήλωσε ο φωτογράφος που απαθανάτισε τα αλογάκια στο Παλαίκυθρο στα κατεχόμενα.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται η φωτογραφία. Το 2015 είχε συμμετάσχει στο Siena International Photography Awards 2015 όπου έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Nature.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here