Μια ξαφνική βροχή σταματάει το γαλλικό open του Ρολάν Γκαρός, το 2014. Ο νεαρός βοηθός τρέχει με την ομπρέλα για να προστατέψει τον δεύτερο καλύτερο τενίστα παγκοσμίως. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, για να ανταμείψει αλλά και να διώξει την αγωνία του παιδιού, χαμογελάει και του «κάνει χώρο» κάτω από την ομπρέλα του.

Ο κόσμος και ο επόπτης παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι τη στιγμή που ο Τζόκοβιτς παίρνει την ομπρέλα από τα χέρια του παιδιού και του δίνει να κρατήσει την ρακέτα του. Του προσφέρει το αναψυκτικό του και του πιάνει την κουβέντα, με την καλύτερη διάθεση. Ο ενθουσιασμός και η στιγμιαία αμηχανία είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπο του νεαρού, που δυσκολεύεται μάλλον να πιστέψει όσα συνέβησαν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μαζί με τον νεαρό βοηθό, που χαμογελάει ασταμάτητα! Έχει κάθε λόγο...
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μαζί με τον νεαρό βοηθό που χαμογελάει ασταμάτητα! Έχει κάθε λόγο…

Η βροχή σταμάτησε, ο Τζόκοβιτς ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον βοηθό και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.
Το αποτέλεσμα ήταν για ακόμα μαι φορά νικηφόρο για τον παγκόσμιο πρωταθλητή, που νίκησε με 6-1, 6-2, 6-4, τον Πορτογάλο, Joao Sousa.

Παρακολουθήστε το ευχάριστο στιγμιότυπο μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του νεαρού βοηθού στο γαλλικό open του Ρολάν Γκαρός:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ralistas-cypros-700x371Ο θρύλος του κυπριακού ράλι Βαχάν Τερζιάν, έτρεξε για πρώτη φορά ανήλικος στους αγώνες με το αυτοκίνητο της μητέρας του! Πώς έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα…

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here