Ένα κορίτσι κάθεται μόνο του στο μόλο. Δύο άκρως αντίθετοι χαρακτήρες αναγκάζονται, για οικονομικούς λόγους, να συγκατοικήσουν. Από τη μία είναι ο φοιτητής Νομικής που ζει μποέμικα και από την άλλη ο θρησκόληπτος φοιτητής Θεολογίας, που έχει απομακρυνθεί από τα εγκόσμια και ζει σχεδόν ασκητικά.
Οι δύο νέοι συγκρούονται για τα πάντα. Κοινό χαρακτηριστικό τους, όμως, είναι ότι και οι δύο ψάχνουν να βρουν το νόημα της ζωής.
Η αντιπάθεια τους μετατρέπεται σε αντιζηλία όταν γνωρίζουν το κορίτσι του μόλου. Ανάμεσά τους δημιουργείται ερωτικό τρίγωνο, με πέτρα του σκανδάλου τη μυστήρια κοπέλα. Ένας φαινομενικά ακίνδυνος ζητιάνος έρχεται να ανατρέψει την ιστορία και να της προσδώσει άλλη διάσταση.

Οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος και Παύλος Βησσαρίων Φαλούτσος

-Πιστεύεις στη μοίρα;

-Πιστεύω στις συμπτώσεις.

– Και η ζωή, ο θάνατος;

-Συνακόλουθα. Η ζωή είναι ένα παζλ αυτοτελών συγκυριών.

-Η ζωή είναι σαν την άμμο. Όσο και αν προσπαθήσεις να τη φυλακίσεις στη χούφτα σου, κόκκοι γλιστρούν από τα δάκτυλα και χάνονται για πάντα. Ύστερα, αφηνιασμένη, ακολουθεί η υπόλοιπη άμμος. Τότε καταλαβαίνεις τη δύναμη της ελευθερίας.

Πρόκειται για το θεατρικό έργο του Γεώργιου Φραγκούλη σε σκηνοθεσία της Βίβιαν Ιωάννου. Παίζουν οι:  Κώστας Ζέκος (ζητιάνος), Βίβιαν Ιωάννου (το κορίτσι του μόλου), Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος (φοιτητής Νομικής), Παύλος Βησσαρίων Φαλούτσος (φοιτητής Θεολογίας).

Η Βίβιαν Ιωάννου και ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος στο «Κορίτσι του μόλου»

H παράσταση ανεβαίνει στο Studio Κυψέλης κάθε Πέμπτη στις 21.15

Διεύθυνση: Σπετσοπούλας 9 και Κυψέλης, Κυψέλη.

Για κρατήσεις : 2108819571 – 2130401873

Εισιτήρια: 10 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, θεατών άνω των 65), ατέλειες δωρεάν με την αγορά προγράμματος 4 ευρώ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here