«Μηνούλη μου… Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα τον θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν ο άνθρωπος του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του.
Προσδοκούσε αυτό το γ@μημ3νο σύμφωνο συμβίωσης που δεν έρχεται και αντί για συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω, που είναι ομοφυλοφιλοι. Δεν το έκρυψε ο Μηνάς ποτέ αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι’ αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους».

IMG_5594

Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτισε τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, ο ηθοποιός Κώστας Φαλελάκης στην πολιτική κηδεία, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Στην τελετή παρευρέθηκαν φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

IMG_5600-(1)

IMG_5614

IMG_5623-(1)

 

xatzi5
Μετά την τελετή η σορός του ξεκίνησε το «ταξίδι» για το εξωτερικό, όπου θα αποτεφρωθεί, σύμφωνα με επιθυμία του ίδιου, καθώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν υποδομές για κάτι τέτοιο.
Στην πολιτική κηδεία υπήρχαν ελάχιστα στεφάνια κάτι το οποίο είχαν ζητήσει οι αδελφές, οι ανιψιές και ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα και έγινε γνωστό μέσω δήλωσης στο διαδίκτυο του στενού του φίλου Γιώργου Κοτανίδη.
«Σύμφωνα και πάλι με την επιθυμία του Μηνά, ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανηψιές του ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών. Ο Κώστας θέλει να τον αποχαιρετίσουμε λυπημένοι αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν ο Μηνάς και όπως θα ήθελε ο ίδιος», έγραψε ο κ. Κοτανίδης.

 

kalas-diaita1-700x366Δείτε επίσης: «Ήταν αδύνατον να δω τη διαφορά ανάμεσα στα πόδια του ελέφαντα και της Άϊντα την οποία έπαιζε η Κάλλας». Η ταπεινωτική κριτική που πείσμωσε την Μαρία Κάλλας να χάσει 35 κιλά. Η δίαιτα που ακολούθησε (βίντεο)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here