Με τα πόδια στο τιμόνι και τα χέρια στο κινητό, ένας Κύπριος οδηγός νταλίκας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού έκανε ζωντανή μετάδοση στο facebook. Πλέον βρίσκεται στα χέρια των αρχών και κινδυνεύει να του αφαιρεθεί η άδεια.

Το βίντεο, στο οποίο ο νταλικέρης οδηγεί με τα πόδια, έγινε viral και έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ύστερα από πληθώρα καταγγελιών, έφτασε και στα χέρια των αρχών. Η Κυπριακή αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα. Εντόπισε τον δράστη και τον κάλεσε για ανάκριση. «Ο οδηγός νταλίκας που οδηγούσε με τα πόδια, παραδέχθηκε το λάθος του και απολογήθηκε. Ήταν μια απερίσκεπτη και επιπόλαια πράξη, ενώ θα ερευνηθεί και το ενδεχόμενο να του αφαιρεθεί η επαγγελματική άδεια» δήλωσε ο Διευθυντής της Τροχαίας Ιωάννης Γεωργίου. Πρόσθεσε ακόμα ότι, αφού ο 43χρονος επαγγελματίας οδηγός παραδέχθηκε την πράξη του, ισχυρίστηκε κάποια πράγματα που φαίνεται να μην ευσταθούν. Η έρευνα θα ολοκληρωθεί σήμερα και η υπόθεση θα πάει στο Δικαστήριο τη Δευτέρα. Η Αστυνομία του έχει προσάψει κατηγορίες, ενώ αναμένεται να τιμωρηθεί για αμελή οδήγηση και απερίσκεπτη πράξη.

Σε ανάρτησή της στο twitter η Αστυνομία αναφέρει ότι «η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι ούτε χαβαλές. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στο τιμόνι σεβόμενοι τόσο τη δική μας ζωή όσο και των άλλων».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here