Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη(13/11) στελέχη της  εταιρείας διοργάνωσης φεστιβάλ κινηματογραφικών ταινιών «Tribeca Enterpises NY» του Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η αμερικανική εταιρεία διοργανώνει ένα από τα πιο σημαντικό φεστιβάλ κινηματογράφου παγκοσμίως, «Tribeca Film Festival». Τα στελέχη της εταιρείας θα συναντηθούν για 3 ημέρες από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 με  ανώτατα στελέχη της κυπριακής κυβέρνησης, της αμερικανικής πρεσβείας στη Λευκωσία και δημάρχους. Θα ξεναγηθούν σε αξιοθέατα και σε τοποθεσίες, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι υποδοχής του φεστιβάλ.

Σκοπός των επαφών, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Screentale, Marija Savina, είναι η συνδιοργάνωση ενός φεστιβάλ ταινιών, διεθνών προδιαγραφών στην Κύπρο.

«Θα διοργανώνουμε σύντομα ένα μεγάλο φεστιβάλ ταινιών, το οποίο πιστεύουμε πως θα βάλει την Κύπρο στο διεθνή χάρτη του κινηματογράφου», ανέφερε η Marija Savina, η οποία είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

«Στόχος μας, να γίνει το όμορφο νησί της Αφροδίτης ένας από τους κορυφαίους προορισμούς τόσο για την τέχνη όσο και για την τεχνολογία. Προσδοκούμε το όραμά μας να δώσει ώθηση σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών και να επηρεάσει θετικά τόσο την παρούσα γενεά όσο και τις μελλοντικές γενιές», κατέληξε η διευθύνουσα σύμβουλος της Screentale.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here