Η χολιγουντιανή ταινία «Man of War» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στο στάδιο της προετοιμασίας παραγωγής.
Ο Δημήτρης Λογοθέτης, αφού ολοκλήρωσε την ταινία «Jiu Jitsu», που αποτέλεσε την πρώτη ταινία που γυρίστηκε στην Κύπρο κάτω από το σχέδιο κινήτρων για την προώθηση της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, έχει εξασφαλίσει κεφάλαιο που ανέρχεται σε περισσότερα από 250 εκατ. δολάρια από νέο κινηματογραφικό ταμείο. Ένα μέρος αυτού, ύψους $125 εκατομμυρίων, σκοπεύει να το διαθέσει για την παραγωγή ταινιών στην Κύπρο.

Μετά από συζητήσεις με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), η ταινία «Man of War» εγκρίθηκε από την επιτροπή και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της προετοιμασίας παραγωγής (pre-production), η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου ή Απριλίου 2020. Την ταινία θα διανέμει το Highland Film Group, που έχει αναλάβει και την ταινία «Jiu Jitsu», καθώς και άλλες γνωστές ταινίες όπως το «Escape Plan» με πρωταγωνιστές τους Sylvester Stallone και Arnold Schwarzenegger, το «Axis Sally» με τον Al Pacino, το «Braven» με τον Jason Momoa, το «Machine Gun Preacher» με τον Gerard Butler, και πολλές άλλες.

Το σενάριο της ταινίας «Man of War» είναι του Gary Scott Thompson, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του franchise ταινιών «Fast and Furious», ύψους $5 δισ. Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο κ. Λογοθέτης, ενώ την παραγωγή ο Todd Garner, πρώην πρόεδρος της Disney και παραγωγός του νέου «Mortal Kombat», καθώς και ταινιών όπως το «xXx» με τον Vin Diesel, το «Knight and Day» με τον Tom Cruise και το «Paul Blart: Mall Cop» με τον Kevin James. Παραγωγός της ταινία «Man of War» είναι επίσης και ο κ. Chris Economides.

Garner και Λογοθέτης βρίσκονται ακόμα σε συνομιλίες με παγκοσμίου φήμης ηθοποιό ταινιών δράσης, για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here