Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), Κωστάκη Κουτσοκούμνη, μετά τον χαμό της κόρης του, η οποία έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο μετά από δέκα χρόνια.

Η 33χρονη Έλμα, κηδεύτηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό Απόστολου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς και μετά από σχετική άδεια από FIFA και UEFA στον αγώνα της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο την ομάδα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, που διεξήχθη την Πέμπτη 31/8 στο Στάδιο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης Έλμας και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας έφεραν μαύρα περιβραχιόνια.

Μία άγνωστη λεπτομέρεια αποκάλυψε ο προϊστάμενος της αθλητικής υπηρεσίας του ΡΙΚ, Σάββα Αριστοδήμου, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος έγραψε πως την ημέρα που η Έλμα διεγνώσθη με καρκίνο είχε λυποθυμίσει κατά τη διάρκεια του γάμου της και αφού την μετέφεραν στο Νοσοκομείο, έμαθε ταυτόχρονα με τη διάγνωση της ασθένειας πως ήταν έγκυος.

Η ίδια επέλεξε να φέρει στον κόσμο τη δεκάχρονη σήμερα κόρη της, ενώ οι γιατροί την είχαν προειδοποιήσει πως αν έκανε αποβολή είχε περισσότερες πιθανότητες να νικήσει το «θεριό» του καρκίνου.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here