Σοκ προκαλούν τα όσα περιγράφουν οι δυο μάρτυρες κατηγορίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας σε σχέση με το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας που διεπράχθη στις 23ης Ιουνίου του 2016.

Ο κατηγορούσα αρχή στην σημερινή δικάσιμο (09/02) παρουσίασε δυο αυτόπτες μάρτυρες του φονικού οι οποίοι κάθονταν σε κοντινή απόσταση από τα θύματα.

Πρόκειται για τον συνιδιοκτήτη του εστιατορίου The Stone Garden Νίκο Παπαντωνίου, ο οποίος εκείνη την στιγμή κάθονταν μαζί με φιλικό του πρόσωπο σε τραπέζι.

Όπως ανέφεραν στο δικαστήριο, αρχικά άκουσαν τουςσυνεχόμενους πυροβολισμούς και αμέσως οι δυο τους έπεσαν στο έδαφος για να προστατευθούν.

Συγκλονισμό προκαλούν τα όσα περιγράφουν στην συνέχεια. Πυροβολισμοί, φωνές και πανικός είναι τα όσα διαδραματίζονται σε ελάχιστα λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaOnline 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here